Autor Wątek: Jaki dałbyś sobie innate  (Przeczytany 9169 razy)

Offline Omega Weapon

• Soldier
Jaki dałbyś sobie innate
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 06, 2006, 02:46:46 pm »
W sumie to wybralbym White bo jakos tak najbardziej pasuje do mnie lubie pomagac a i przypierdolic potrafie:D

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
Jaki dałbyś sobie innate
« Odpowiedź #21 dnia: Września 14, 2006, 05:20:23 am »
Jeśli miałbym mieć jakikolwiek innate to miałbym pewnie black ponieważ ozdzwierciedla stan mojego umysłu, błądzenie w mroku. A innate jaki chciałbym mieć i do jakiego bym dążył to na pewno white ponieważ symbolizuje czystość i kojaży mi się z osiągnięciem wyższego stanu świadomości , Katharsis , Nirvany , czy przełamaniem Karmy.
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Anouk

• MASTER OF SQUAREZONE PUPPETS
  • SemiRedaktor
    • http://refielle.ovh.org
Jaki dałbyś sobie innate
« Odpowiedź #22 dnia: Września 14, 2006, 04:44:54 pm »
A ja... Biorąc pod uwagę mój żywioł, to miałabym Blue. Ale chciałabym Yellow - bo ni to chłodny Blue, ni zbyt mocny Red. Ten Innate jest pośrodku, posiada on potężne czary jak Eartquake'i i zaklęcia przywołujące pioruny. Poza tym lubię ten kolor i dużo jest go wokół mnie. (Tak poza tym to ten White fajny jest bo się przede wszystkim kojarzy z magami)

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
Jaki dałbyś sobie innate
« Odpowiedź #23 dnia: Września 28, 2006, 10:35:58 pm »
Jeśli chodzi o mnie to wybrałbym chyba innate white. Bardzo lubię ten kolor, tak samo zresztą jak niebieski, a po za tym biały element jest najważniejszym ze wszystkich w CC. Kolor biały kojarzy mi się także z poszukiwaniem oświecenia i białego światełka w tunelu których wciąż poszukuje. Jednak jedyne co udaje mi się odnaleźć podczas takiego rozmyślania na temat dręczących mnie pytań, to mrok i ciemność i wtedy mój innate staje się czarny  

Offline Jecht

• Soldier
    • http://jeszcze nie mam
Jaki dałbyś sobie innate
« Odpowiedź #24 dnia: Października 08, 2006, 02:54:55 pm »
U mnie to w dzień "white" a w nocy "black" innate(tylko że black się nie przydaje w nocy ^_^ bo pora spać>>>chyba że tak 23 00 to nawet aramgedon można zrobić =_^).Tylko że wymieniam nazwy jakie są fajne w CC a nie w życiu codziennym -_-.I też bym jakoś chciał w nocy komuś(czytaj wypowiedz Omega Weapon  ;)

P.S- lepeij takie ^_^ znaczki się robi od  :D  takich  :P  ^^

Offline Rbi_Traceur

• Adventurer
  • *
  • Uwielbiam grac w tego typu gry:)
Odp: Jaki dałbyś sobie innate
« Odpowiedź #25 dnia: Maja 04, 2007, 01:54:36 pm »
Do mnie by paslowal GREEN bo lubie rosliny i w ogole przyrode a jak bym mial wybierac to wlasnie bym go wybral.
Uwielbiam Grac w tego typu gry:)

Offline Evil Vaan

• Soldier
Odp: Jaki dałbyś sobie innate
« Odpowiedź #26 dnia: Czerwca 11, 2007, 05:29:15 pm »
Innate White dlatego iż jest to mój najlepszy kolor, nosi go mój ulubiony bohater oraz posiada wyboiste ataki... ewentualnie mógłby go zastąpić Innate Red ::)