Autor Wątek: Zbroja goblinowa  (Przeczytany 3153 razy)

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Zbroja goblinowa
« dnia: Listopada 03, 2004, 05:34:45 pm »
Niektórzy nie wiedzą jaka powinna być dobra zbroja goblinowa. Czasami zdarzają wypadki podczas wyrabiania zbroi i dostajemy ją gorszej jakości, tak więc pokazuję teraz jak powinna wyglądać dobrze zrobiona zbroja goblinowa:

Dla Warriora i Rouge:
Pauldron
Pads (Spodnie)
Helmet (Obręcz/Hełm)
Gauntlets (Rękawice)
Boots (Buty)

Dla Magiciana:
Robe
Pads (Spodnie)
Helmet (Obręcz/Hełm)
Gauntlets (Rękawice)
Boots (Buty)

Dla Priesta:
Pauldron
Pants (Spodnie)
Helmet (Obręcz/Hełm)
Gloves (Rękawice)
Boots (Buty)

Jeżeli coś wam wyszło niższej jakości niż to co ja pokazuje to znaczy, że próba stworzenia nie powiodła się. A jeżeli ktoś wam próbuje sprzedać te rzeczy to nie kupujcie tego za więcej niż 150k za wszystko inne niższej jakości to nie dawajcie ani żetonu.
« Ostatnia zmiana: Listopada 03, 2004, 05:35:31 pm wysłana przez GamePlay »
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline FaLa

• Knight
Zbroja goblinowa
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 03, 2004, 06:08:44 pm »
GamePlay ale chyba to co pokazujesz to sa wlasnie najnizszej jakosci zbroje   <_<  
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline Xellard

• Knight
Zbroja goblinowa
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 03, 2004, 06:20:47 pm »
tia.....mi sie też tak wydaje........ale zbroje najniżeszej jakości i najwyższej wogóle sie nie różnią

MarvelliX

• Gość
Zbroja goblinowa
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 03, 2004, 06:37:22 pm »
Różnią sie defem, wytrzymałością i wyglądem :P ale wcale nie jessst powiedziane że jak masz mieć Zbroje Goblina to odrazu najlepszą bo różnica w Defach jest niewielka (coś koło 10 na poziom zbroi :P ).

Offline GamePlay

• General
Zbroja goblinowa
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 03, 2004, 08:53:24 pm »
To co przedstawiłem to zbroja, która wykonana została ze 100% sukcesem, wszystkie lepsze to zależą od szczęscia. Dla przykładu:
 Miałem 6 rękawic i dostałem za nie "plate" a nie "half plate" gauntlets!
Zapomniałem dodać jeszcze, żebyście nie kupowali anie też przekazywali sobie surowych zbroi goblinowych, jeżeli to zrobicie to jest większa szansa o 50% że wyjdą wam zbroje gorsze niż wyżej przedstawione.
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

MarvelliX

• Gość
Zbroja goblinowa
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 04, 2004, 10:12:53 am »
Czy ja wiem czy gorsze :P z tych 3 pauldronów które mi dałeś plate wyszedł :>  

Offline GamePlay

• General
Zbroja goblinowa
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 04, 2004, 11:17:32 am »
...to może jednak to nie było tak do końca z tymi nie kupujcie. Ale jak ja zamieniłem się z kimś na hełmy to mi wyszedł leather helmet.