Wesołych świąt wszystkim. Do tego użytkownikom życzę aby mieli o czym gadać z innymi na łamach tego forum, do tego przydałoby się paru nowych użytkowników z zapałem takich jak emiel np. ale też takich z którymi wszyscy mieliby o czym rozmawiać i polemizować. Redaktorom życzę jak najwięcej weny i czasu na wszystko czego chcą, newsmanom zapału do pracy i czasu, ludziom zajmującym się rysowaniem życzę rysowali dalej i by mieli coraz więcej powodów do zadowolenia ze swoich prac (m.in.), tym co zaciekle i w pocie czoła studiują życzę aby skończyli studia z jak największą ilością wiedzy i jak najmniej zmęczeni i bez kaca (dotyczy wybranych przypadków). W?W życzę aby się pojawił, Tant pewnie chciałby polecieć do Japonii i tego mu życzę, Gipsiemu aby paczka doszła i wróciła cała i bez szwanku. Jeśli kogoś pominąłem lub nie życzyłem mu tego co trzeba, to niech pomyśli, że życzę mu tego co on chciałby żebym mu życzył.
Ja mam drobne życzenia dla siebie ale wątpię aby cokolwiek się spełniło.
Powyższy post można traktować też jako życzenia noworoczne. Może się zdarzyć, że nagle przestanę wstępować na forum z braku takiej możliwości. Mam nadzieję, że nie, chociaż wyobrażam sobie co chwilę jakieś czarne scenariusze heh.