postawiony w dosc nietypowej sytuacji jestem zmuszony sprzedac swojego ndsa... wiec najpiewr nim cos wystawie na allegro, napisze na forum - mam na sprzedanie nowego (prawie) NDSa, kolor niebieski, do niego dorzucam 3 gry - Mario64NDS, Lost Magic i GuiltyGearDUst Strikes plus 2 gry na GBAdvance - Fire Emblem i Fire Emblem Sacred Stones. Jedyna wada, to to, ze do ładowarki potrzebny jest konwerter napiecia z 220 na 110 volt tak, aby pasowała do niego kanadolska ładowarka, gdyż nasze europejskie chyba nie współdziałają z kanadolskimi bateriami. cena do uzgodnienia, ale przyznam, ze za cały zestaw - NDS, plus w sumie 5 gier chciałbym wytargowac przynajmniej 550 złotych. moze ktos chce sobie zrobić prezent na swięta czy cuś
w każdym razie jedyna wada - kupujący będzie musiał na własną ręke zdobyć sobie transformator napięcia - na allegro widziałęm takie juz od 30 złotych. nom, to to jest moja oferta. acha, jesli ktos by kupił teraz, to moge wysłac na dniach, z tym, że pudełka od gier i zapasowego stylusa mam w domu i dosłałbym dopiero po świętach.