1. 20lvl po wykonaniu misji z Crogogatorem i polazeniu po miescie dwie lub trzy godziny to dobrze, zle, czy w sam raz?
2. Czy wykonaywanie misji w training facility wplywa na skutecznosc poslugiwania sie dana bronia?
3. Dostaje sie cos, za zrobienie wszystkich misji w training facility?
4. Jak czesto trzeba expic...na czym najlepiej?
5. Ile tak na oko, powinienem zwerbowac ludziow z ulicy...bo na razie mam tylko Clive'a, Alba (Alba'a?) i Jared'a ;]
6. Mozna zrobic jakis uzytek z butelki znalezionej na smietniku?
7. Wiedziales Tant, ze w Path of Spider mozna trafic na Crocogatora?
1. Nie wiem, szczerze mówiąc... ale jak Expiłeś conajmniej raz to myślę, że styknie.
2,3. Chodzi ci pewnie o walki z tym manekinem. Dają one dwie rzeczy, z czego jedną bardzo ważną. Na każdą broń masz tam 20 walk i za wykonanie wszystkich dostajesz całkiem niezłą broń (chociaż jak ja je skończyłem to już dużo lepsze miałem). Ale najważniejsze jest to, że po wykonaniu chyba 5ciu, czy 6ciu, dostajesz Volty Blast na daną broń... czyli jednak trzeba czasami, w szczególności jak zmieniasz broń (Włócznia>>>>Miecz jednoręki>Cała reszta.. tyle ci powiem).
4. Ja Expiłem raz, no może dwa razy, głównie nie po to, żeby zdobyć level, ale aby wyćwiczyć sobie nowe skill'e dzięki linked battle i żeby nowe ruchy na broń odblokować. Ja biegałem po kanałach w Radiata i tam zabijałem te wszystkie robaczki, duchy, zombie i inne brzydkie rzeczy.
5. To mało masz mimo wszystko, chociaż jak na to stadium gry, to wcale nie powinieneś mieć więcej. Skup się na werbowaniu ludzi z Theater Vancoor, bo u nich niewiele potrzeba.... ja biegałem ciągle z Gareth'em, bo on rozwalacz był. Poza tym polecam jedną elfke z ten leśnej stolicy czarnych elfów. Ona stoi przed drzwiami i krzyczy cośtam o walce o sprawiedliwość. Weź ją kopnij pare razy i pokonaj w walce, to się przyłączy.. bardzo przydatna jest, bo umie leczyć i ciska w przeciwników fajerbolami o dość niezłej sile.
6. Jedną trzeba było jakiemuś goblinowi dać w Shangri La i dzięki temu go można było zwerbować (ale to tylko, ja wybierzesz Non-Human Scenario, tak jak ja). Innego zastosowania nie pamiętam.
7. No żeby na jednego heh... ja tam ich dość sporo natłukłem heh.