Wkręciłem się w to całe item creation
. Fajnie szuka się nowych wynalazców i kombinuje tworząc nowe item, choć to dość kosztowne. Udało mi się stworzyć Philospher's Stone i byłem bardzo zaskoczony bo celowałem w 12 Fol, potem przez przypadek porozmawiałem z Ansalą który wykazał chęć podpisania ze mną umowy i takim oto sposobem otrzymałem najlepszego alchemika. Teraz ulepszam orichalcum aż będzie na maksymalnym poziomie i wmontuje je w laser weapon. Z drugiej strony nie wiem czy faktycznie warto w ta broń montowac, bo nie wygląda mi na najlepszą w całej grze. Ale skoro mogę wmontować aż 8 takich orichalców ulepszonych ośmiokrotnie to i tak będzie wymiatać.
[EDIT] a nie, to jednak na czym innym polega, już teraz w pełni ogarniam ;] musze jeszcze ogarnąć jak usunąć niektóre szkodliwe lub niepotrzebne efekty z broni etc
I uff.. nareszcie udało mi się zdobyć to battle trophy: wbić 20 poziomów doświadczenia po jednej walce. W końcu Peppita na coś mi się przydała ;] (oprócz stworzenia Philosopher's Stone) i nie było to takie trudne jak się spodziewałem. Ale cała zabawa i przygotowania, próby, błędy - zajęło mi około 6h.