Oto zbiór statystyk dotyczących turnieju, które zebrałem i skompilowałem podczas jego trwania. Pewnie trochę bardziej niejasne zapisy będę wyjaśniał pod spodem.
Statystyki generalne nadzorującychW "łącznej ilości walk", "wygranych" i "przegranych", liczby w nawiasach pokazują ile z pośród nich to odpowiednio walki towarzyskie, czy też walkovery.
W "Najdłuższa walka" oraz "Największa/najmniejsza zebrana widownia", oznaczenia walk B lub R tyczą się oczywiście fazy pucharowej i odnosi się do analogicznie oznaczonych walk na rozpisce pojedynków.
Chociaż pojedynków towarzyskich nie uwzględniałem przy wyborze najdłuższej walki (zmieniłoby to tylko tyle, że ja bym miał odrobinę dłuższą najdłuższa walkę), ale uwzględniono je w średniej i sumowanej ilości znaków.
"Kompatybilność", tyczy się tego, jak nadzorujący znał zawodników biorących udział w turnieju. Obliczono ją na bazie danych, które przysłaliście mi na początku turnieju (zresztą, odpowiednia tabelka będzie trochę niżej).
Statystyki generalne turniejuTu chyba nic nie wymaga dodatkowego tłumaczenia heh...
Przebieg bilansu punktowego nadzorującychTo też się tłumaczy samo przez się. Nadzorujący ustawieni według kolejności zgłaszania się do turnieju.
Ranking wojownikówKompatybilność z zawodnikamiNa bazie tego, co każdy mi podsyłał na początku turnieju, podane według kolejności zgłaszania się uczestnika do zabawy. Przypominam, że należało w skali od 0 do 5 określić swoją znajomość każdej z postaci biorących udział w turnieju. Oto jak ta wasza znajomość wyglądała (pokolorowałem dla lepszego efektu hehe).