Kategoria ogólna > Magia i Miecz Online

MiM Online

<< < (2/60) > >>

MarvelliX:
to ty masz magie i miecz, magiczny miecz nieco sie rozni ale chyba ma te same zasady wiec i tak jestem za

Solidus:
Nie grałem w to, bo miałem normalne dzieciństwo, które spędzałem na dworze. Ale od jakiegoś czasu nudzi mi się trochę, więc też bym w sumie chciał spróbować. Jak długo by to trwało ? To by jakieś fabularne było a'la Warhammer czy tylko jako jednorazowe gry, gdzie idę przed siebie i zabijam wszystko co widzę ?

Tantalus:
Trwałoby to pewnie bardzo długo, ale jak pisałem, można w każdej chwili przerwać lub zacząć od nowa. Fabuły będzie tyle, co w grach na NES'a.

BTW. Wziąłem i obadałem jak wygląda pula zawodników - mam ich od chuja, ale póki co dostępni będą tylko ci z podstawowej wersji, minus ci, których z niej wywaliłem, bo byli OP lub mieli skille, które do formuły gry nie pasują. Mam w tej chwili 21 postaci dostępnych, ale jeszcze zastanowię się, czy dam wam w nich wgląd.

Nova/smogu:
Tant, po Twoim pm musiałem sobie przemyśleć czy wyobrażam sobie MiM w taki sposób i rozważywszy wszystkie za i przeciw - można spróbować, a co mi tam ;)

jak rozumiem z Twego ostatniego posta postacie nam w razie czego będziesz losował?

Marv - to sie różni jeno chyba planszą i niektórymi kartami, bo tak w zasadzie to jest to samo. To co różni Jaskinię w wersji z Magii i  Miecza a Magicznego Miecza to tylko własnie wspomniany tytuł serii napis na planszy :P planszowe posiadam Magiczny Miecz, Jaskinię  i Gród z Magicznego Miecza, a ostatnio dzięki uprzejmości mr. Tanta mam cała MiM w wersji elektro :P

The_Reaver:
Ode mnie też pytanie. O wylosowanych czarach chyba będziesz informował  przez priva, żeby inni nie wiedzieli.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej