Kategoria ogólna > Final Fantasy I-VI
Final Fantasy III na Nintendo DS
emiel_:
Hm, nie rozumiem o co Wam chodzi z brakiem save pointów - grę posiadam,przeszedłem już dosyć dawno.Zapisywanie stanu gry jest możliwe praktycznie w każdym miejscu na mapie świata - mam na myśli normalny save, nie quicksave. Co do samej gry - ładna konwersja - tak można to ująć.Był to jedyny Final, w którego wcześniej nie grałem,aczkolwiek wiele o nim słyszałem.Kilka profesji "na siłę", summony debiutują,aczkolwiek nie są zbyt użyteczne (design mają całkiem całkiem).Poza tym gra jest strasznie łatwa, rzekłbym nawet - zbyt łatwa.Póki co - dokładam do kolekcji Finali. Do przejścia "na raz" - nie wiem,może sięgnę po nią ponownie za rok,bądź dwa;>
skrabson:
mnie najbardziej denerwoje ostatni boss jak ja mam postacie okolo 54 lvl i kazda po 3000 hp a ten jednym atakiem zabija mi cala druzyne 9999hp od lebka :S
emiel_:
Ja przy końcowym bossie miałem lv 67-68 - jakoś tak i problemów z końcowym bossem nie miałem, ot taki tam leszczyk;> grałem ninją, dwoma sage i dragoonem. Trudno nie było - i chyba tylko raz użyłem shurikena (9999dmg) tak z ciekawości, żeby zobaczyć ile zadaje. EOT.
skrabson:
Gra w to ktos jeszcze? jezeli tak to dajcie wasze kody do mognetu
Sitheral:
Nie miałem siły jakoś, trochę pograłem i wyłączyłem, tyle jest zacnych gier na DSa, że naprawdę nie chce mi się pierdzielić z trójką. Jak już to polecam raczej odświeżoną IV.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej