Kategoria ogólna > Final Fantasy VII-IX

Final Fantasy VII - Trivia

(1/189) > >>

The_Reaver:
Większość pewnie po raz pierwszysłyszy ten termin.

Trivia to cos w rodzaju quizu. ktos rzuca pytanie, a inni odpowiadają. Pierwszy kto odda prawidłową odpowiedź zadaje kolejne pytanie.
Regulamin
-zadajemy po jednym pytanie
-po oddaniu odpowiedzi czekamy na potwierdzenie pytajacego, nawet jeżeli jest się pewny odpowiedzi
-jezeli niktnie odpowiedział poprawnie przez tydzien pytajacy ma zmienic pytanie i podac odpoweidx do poprzedniej
-jezeli została rzucona odpowiedź, a pytający nie odzywa się przez dłuzszy czas jego pytanie jest anulowane i zadaje pierwszy lepszy.

Ponieważ ja założyłem temat to też zadam pierwsze pytanie:
Ile jest wcieleń Jenovy?                            

Solidus:
Były chyba 4 wcielenia.Birth,Life,Death i Ultimate(czy jakoś tak... :| )                            

Volrath:
Cztery/Pięć :D - Jenova Birth na statku (ręka), Jenova Life w City of the Ancients i Jenova Death w kraterku, później Jenova Synthesis jako przed-przed-ostatnia bosska, którą bez problemu kładzie się fizycznymi :D

A \'piąta\' - taka jaką widzimy ją w \'słoju\', podobna do Synthesis, ale bez tego \'odwłoku\'...

Moje pytanie.... co/kogo w Finalu7 określono mianem \"calamity from the skies\"?                            

The_Reaver:
Volrath popatrz na jeden z punktów regulaminu mówiący, ze czekamy na potwierdzenie. Tak się składa, że Solidus był pierwszy i do niego nalezy pytanie.

Odpowiadając na wymuszone przez ciebie pytanie: Jest to Jenova

Solidus możesz zadawać.                            

Solidus:
Dobra,moje będzie banalne.

Kogo można spotkać w Midgar w zniszczonym kościele,po zdobyciu Highwinda?                            

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej