Kategoria ogólna > Final Fantasy VII-IX

Pytanie o Zacku z FF7

(1/5) > >>

Kokosanka:
Hejka! Mam pytanie. Chodzi mi o to czy Zack zginął 5 lat przed akcją FF7, czy niedługo przed nią?

XShadowX:
nie mam pojecia, kiedy zginal, ale Ci odpisze, bo widze, ze nikt inny tego nie robi i zeby Ci nie bylo smutno ;P
tylko zastanawiam sie, czy to swiadczy o ignorancji wszystkich (nie zrozumcie mnie zle... ;P) czy o niekompetencji tworcow (nie zrozumcie mnie zle, nic do niech nie mam, uwazam ich za swietnych ludzi, co by nie bylo ;P)

pewnie zaraz moderatorzy skasuja tego posta, bo wiem, ze jest bez sensu, wiec z gory sorka.... heh xD

Spec (Wraith):
Jak na mój gust to raczej musiało być niedługo przed FF7 - by może nawet kilka dni przed atakiem na reaktor nr 1 i początkiem siódemki, heh. Bo te pięć lat (prawie) na pewno nie zajęła by ta podróż do Midgaru po ucieczce z ShinRa Mansion w Nibelheimie. Wydaje mi się też, że Clouda trochę musieli potrzymać w tej "kadzi", co by mu się komórki Jenovy jakoś zasymilowały z organizmem....

Kokosanka:
no tak, ale na filmikach z Crisis Core - np. ze śmierci Zacka Clo jakoś nie wygląda na 21 lat... raczej na 16, prawda?

Spec (Wraith):
Hm... To rzeczywiście zastanawiające... Wychodzi jednak na to, że się myliłem...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej