Forum ogólne > Kultura Japońska
Anime+
Kitano:
Dosłownie kilka dni temu ukazał się na rynku zapowiadany dużo wcześniej magazyn Anime+ poświęcony przede wszystkim M&A, a także pokrewnymi kategoriami jak Hentai Corner, jMusic, Japan etc. Mamy też to, co nie które tygrysy lubią najbardziej - Asian Cinema. Tutaj - http://manga.gildia.pl/rozne/animeplus/animeplus - mamy cząstkową informację a także spis treści. Pierwszy numer kosztuje niespełna 9 zeta.. hm.. nie którzy narzekają, że drogą. Imo warto się przekonać. Zaraz pewnie polece do empika po ów egzemplarz i Wam radziłbym to samo ^_____^
"78 ASIAN CINEMA
R-Point, Oldboy, Lalki, Kurosawa"
u-U-U :w00t:
Morchol:
kupie napewno, bo brakuje nam takiej gazety <na kawai wogole przestałem wracac uwage :P > się zobaczy może rzeczywiście cos dobrego
no i mam nadzieje że plakaty nie sa az tak "mini" :P
Kazumaru:
Wcześniej myślałem że to będzie taki Mangazyn tylko pod inną nazwą... później jakiś maciek mi powiedział że to jest jak click tylko o mandze i anime i będzie nie fajne jeśli tak naprawde jest :/
plakaty z tego co słyszałem to aż na jedną strone więc sobie mogą takie plakaty wsadzić w pupe...
ma być jakaś manga koreańska Priest i podobno jest fajna, jest coś o JMusic jest coś o Asian Cinema więc dla tych rzeczy kupie pierwzy numer ale później zobacze...
napewno niepodoba mi się okłada która wygląda nędznie jak okładki z Kawaii, mogli wziąść lepszą grafike z Gunslinger Girl, albo przynajmniej tło inne... ogólnie to mam nadzieje że i okładki i oprawa graficzna i plakaty będą lepsze niż byly kiedyś w Kawaii bo tam były nie fajne... Mangazyn był już spoko pod względem oprawy ale Kawaii było nie bardzo... jutro pewnie zczaje to cuś w empiku to napisze więej...
Morchol:
--- Cytuj --- plakaty z tego co słyszałem to aż na jedną strone
--- Koniec cytatu ---
jeeeee :/ to jednak najpierw przekartkuje potem pomysle czy kupie :P brac w ciemno chciałem dla plakatow, tak to troche dupa :/
little:
W dziuże w której mieszkam tego magazynu nie kupie, przedwczoraj zamówiłem z neta. Na dniach mi przyjdzie :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej