SquareZone > Ogłoszenia

Koncert Distant Worlds: Music from Final Fantasy w Krakowie

(1/5) > >>

Tantalus:
Jak większość wie, 20 maja w Krakowie odbędzie się koncert, o którym napisałem w tytule. To wiekopomne wydarzenie dla fanów serii FF w Polsce. O samym koncercie pisać mi się nie chce, więc rzucam kilka linków, z których dowiecie się wszystkiego co potrzeba.

news aysnela u nas
Krakowskie Biuro Festiwalowe
Strona Festiwalu Muzyki Filmowej
Rezerwacja biletów

Koncert był przez nas wystarczająco wypromowany w newsach i nie zakładam tego tematu, żeby dalej o nim informować.

Ja, Ashley Riot i Yuzuriha mamy już zarezerwowane bilety i na 100% zjawimy się z tej okazji w Krakowie. Będzie tam też całe mnóstwo osób z InnerWorldu, a wiem również o kilku userach, którzy mają się pojawić (chociażby Zell Dincht, który jak się okazało żyje i ma zamiar się tam stawić, będzie też Gienia, który był na EP5 i dawniej pisał na forum). Wiem, że mnóstwo osób z forum w tych okolicach żyje i ciekawi mnie kto jeszcze się pojawi na koncercie.

Oprócz tego jest to chyba najlepsza okazja, żeby się spotkać w SquareZone'owym towarzystwie, więc ciekaw jestem kogo mogę się tam spodziewać. Tak więc:

Kto będzie na koncercie? Kto pojawi się, żeby się z nami spotkać?

EDIT:: The_Reaver kupił bilet, więc raczej będzie na koncercie.

Musiol:
Ja bym się chętnie wybrał, gdybym tylko był w Polsce, albo urlop by się opłacał.

DarkAura16:
Bym pojechał, gdybym tak tylko nie mieszkał na drugim końcu polski. Nawet nocleg bym miał u koleżanki... No szkoda, bo sporo mnie ominie :(

The_Reaver:
A mi dzisiaj przysłali bilecik. Tylko czekać do 20 Maja.

DarkAura16:
Do którego tak wogóle można zamawiać bilety?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej