SquareZone > Ogłoszenia
AvEx ogłoszenia
The_Reaver:
Niestety sprawy się trochę skąplikowały. Yuzuriha oznajmiła (przez Tanta), że straciła stały dostęp do internetu. Przez to musiała się wycofać z AvExa (i Turnieju Tytanów). Przez to, że musiałbym robić dla Tanta drugi raz z rzędu, zostałem zmuszony ponownie rozlosować pary. Oto jak wyglądają:
White_Wizard dla Tantalus
The_Reaver dla Tamaya
Dark_Cloud dla Zenny
G-1 dla The_Reaver
Tantalus dla Dark_Cloud
Tamaya dla G-1
Musiolik dla White_Wizard
Zenny dla Musiolik
Wciąż obowiązuje kategoria Świateczna (Mikołaj, Wigilia itp.), a Deadline zostaje bez Zmian, czyli 14.XII.06
The_Reaver:
Sam doznałem na swej skórze jak denerwujący potrafi być rodzina, ale cóż nie wybiera się jej. Yuz wraca do gry większością głosów. Niniejszym wraca wcześniejsze ustawienie par. Dla przypomnienia:
--- Cytuj ---Dark_Cloud dla Musiolik
White_Wizard dla Tamaya
Yuzuriha dla Tantalus
Tamaya dla The_Reaver
The_Reaver dla Yuzuriha
Tantalus dla Zenny
G-1 dla White_Wizard
Zenny dla Dark_Cloud
Musiolik dla G-1
--- Koniec cytatu ---
Przedłużam też Deadline na wigilię, czyli 17.XII.
Edit: Znowu źle spojrzałem na kalendarz. Sorry bout that.
The_Reaver:
Najpierw było małe zamieszanie, spowodowane chwilową stratą dostępu do sieci przez Yuz (tylko kochać rodziców), przez co musiałem dwukrotnie rozlosować pary. Naszczęsćie powróciła wersja pierwotna, a Yuz jest dalej z nami (oby na dłużej). Potem przez świąteczną gorączkę (lub inny powód, znany zamym avatarowiczom) prawie cała stawka nadesłała mi avy w ostatni dzień Deadlinu. Naszczęście nikt nie otrzymał odemnie Warna (chociarz G-1 tedwo się o niego otarł). Tak czy siak, oto nasza szczęśliwa dziewiątka:
Dark_Cloud dla Musiolik
Musiolik dla G-1
G-1 dla White_Wizard
The_Reaver dla Yuzuriha
Tamaya dla The_Reaver
Tantalus dla Zenny
White_Wizard dla Tamaya
Yuzuriha dla Tantalus
Zenny dla Dark_Cloud
By nie psuć nikomu świątecznego humoru, Deadline na głosowanie ustawiam na 27.XII.2006
The_Reaver:
Tym razem walka o nie odpadnięcia była zawzięta. kadydatów było 3. Do samego końca nie było wiadomo kto w końcu odpadnie. Raz jeden był górą, innym razem drugi, a chwilami był remis. Ale teraz zostały zamknięte lokale wyborcze, głosy podliczone i niniejszym ogłoszę werdykt sędziów:
Z Avatar Exchange odpada, różnicą jednego głosu, uczestnik, którego Avatary zaliczyły u mnie mnóstwo dziesiątek, drugi zastępca Naczelnego:
Musiolik
Na drugim miejscu uklasowała się Tamaya
A tuż za nią Yuzuriha.
Niniejszym otwieram Rundę 4
White_Wizard dla The_Reaver
Tantalus dla G-1
The_Reaver dla Tamaya
Dark_Cloud dla Yuzuriha
G-1 dla Zenny
Zenny dla Tantalus
Yuzuriha dla White_Wizard
Tamaya dla Dark_Cloud
W tej rundzie obowiązuje kategoria: Fantasy - czyli smoki, elfy, krasnoludy, magia itp.
Deadline ustawiam na 4.I.2007
The_Reaver:
Tym razem trafił się zapominalski, którego Warnem ukarać musiałem (Rules, are Rules). Naszczęście spóżnienie nie trwało dłuzęj niż godzinę, więc mogę wystawić na widok publiczny, co trafiło mi do skrzynki:
White_Wizard dla The_Reaver
Tantalus dla G-1
The_Reaver dla Tamaya
Dark_Cloud dla Yuzuriha
G-1 dla Zenny
Zenny dla Tantalus
Yuzuriha dla White_Wizard
Tamaya dla Dark_Cloud
Powiem, iż tym razem spisaliście się świetnie, że aż sam nie wiem kogo wybierać. Głosowanie będzie trwać do 12. I. 2007.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej