SquareZone > Ogłoszenia

AvEx ogłoszenia

(1/8) > >>

The_Reaver:
W tym topicu będę zamieszczać ogłoszenia związane z Projektem AvEx. Czyli przydziały par, avatary, warny, kto odpada itp. Wszelkie inne opinie, propozycje, czy oceny zamieszczonych avów, itp. pozostają w Avatar Exchage na Offtopic.

The_Reaver:
Mimo iż Wizard otarł się o Warna, wszyscy uwineli się w deadline. Dość gadania, pora oglądania. Oto co otrzymałe w Rundzie pierwszej:

Kategoria: Manga & Anime

Agrias dla Dark_Cloud

Dark_Cloud dla White Wizard

G-1 dla Musiolik

Glenn dla G-1

Musiolik dla Glenn

Tamaya dla Zenny

Tantalus dla Tamaya

The_Reaver dla Tantalus

White_Wizard dla Agrias

Zenny dla The_Reaver

Prosiłbym, żeby każdy nosił ava przez chocairz tydzień. Nie będę nikogo karał, jesli nie ustawi swojego, ale straci na tym duch zabawy.
Jeśli już się naoglądacie, to pora głosować. Głosy wysyłacie mi na priva, wybierając trzech najgorsszych,przydzielając im punkty od 1 do 3 (zależnie który się wam najmniej podobał). Głosowanie trwa tydzień. Wtedy urny są zamykane, a specjalna komisja w składzie: Ja, Monitor, Klawiatura i Mysz przeliczą głosy i wystawią werdykt, czyli kto odpadnie. Ostateczny termin 22.XI 2006, do Godziny 24.

The_Reaver:
Spodziewam się się, że więksość, tak i ja, niecierpliwie czeka na drugą rundę. Może pewnie niektórzy mnie sfakają, że przerywam głosowanie przed czasem, ale ponieważ głosowali wszyscy uczestnicy pierwszej tury, a systuacja najgorszej zawodniczki jest tak beznadziejna, że musiało by głosować całe forum, co jest mało prawdopodobne, by wyszła z dołka. A więc w pierwszej rundzie odpada:

Agrias 5864
W połowie drogi za nią Smogu, a na trzecim (od końca) miejscu Zenny. Reszta stawki daleko z przodu. Dziękujemy wszystkim za nadesłane SMS. Dochód zostanie przekazany na pomoc w zwalczaniu nudy waszego prowadzącego.

A więc zaczynamy Rundę 2, w której to do gry dochodzi Yuzuriha. Karty przemówiły w ten sposób:

G-1 dla Dark_Cloud
Yuzuriha dla Zenny
Tamaya dla Tantalus
The_Reaver dla Glenn
Tantalus dla Yuzuriha
Dark_Cloud dla Tamaya
Glenn dla Musiolik
Zenny dla White_Wizard
White_Wizard dla G-1
Musiolik dla The_Reaver

A kategorią jest:

jrock i azjaci
Czyli żywioł Gipsiego (który akurat nie gra)

Deadline ustawiam na 29.XI.2006. Avatary wysyłacie mi na priva. Naturalnie im szybciej dostanę, tym wcześniej zamieszczę.

The_Reaver:
Chciałem zrobić to we wtorek, ale pomyliłem daty i zamiast 28 strzeliłem 29. Na zmianę trochę za późno, ale tak czy siak White_Wizard nie dostarczył na czas i dostaje pierwszego Warna. Licznik dziś w końcu dobił 10 i z tej okazji, zamieszczam dziesiątkę rundy drugiej:

Dark_Cloud dla Tamaya

G-1 dla Dark_Cloud

Glenn dla Musiolik

Musiolik dla The_Reaver

Tamaya dla Tantalus

Tantalus dla Yuzuriha

The_Reaver dla Glenn

White_Wizard dla G-1

Yuzuriha dla Zenny

Zenny dal White_Wizard

Mi trudno się ocenia jak wypadła cała runda, gdyż średnio widzę ludzkie twarze w avach. Powiem jedynie, ze jest dobrze, a avy ocennię odzielnie w odpowiednim do tego topicu.
Otwieram więc głosowanie. Głosy wysyłamy na 3 NAJGORSZYCH i prosiłbym, by nie wysyłać w stylu "pierwszy, drugi, trzeci". Łatwiej mi się odtrzytuje punktację w stylu "3pkt dla, 2pkt dla, 1pkt dla" Głosujemy do 7.XII.06, lub do momentu, gdy otrzymam głosy od wszystkich zawodników.  

The_Reaver:
Kto zagłosował, to zagłosował, a kto jest zbyt leniwy, by otworzyć do mnie priva i wybrać trójkę najgorszych kandydatów, to ma problem. Tak czy siak, zamykam głosowanie.
A odpada nasz przyszły mistrz Photoklopa, któremu nie pomógł Jet Li. Say Goodbye to:
Glenn
W połowie drogi za nim (a raczej przed) Zenny.

Pora zacząć Rundę 3. Karty wylosowały następujące pary:

Dark_Cloud dla Musiolik
White_Wizard dla Tamaya
Yuzuriha dla Tantalus
Tamaya dla The_Reaver
The_Reaver dla Yuzuriha
Tantalus dla Zenny
G-1 dla White_Wizard
Zenny dla Dark_Cloud
Musiolik dla G-1

A kategorią jest: Jako, że Święta za rogiem (choć pogoda na to nie wskazuje) to przyjmuję od dzisiaj Avy świąteczne. Czyli wszystko związane z Choinką, szopką, prezentami, czy Mikołaju.
Deadline ustawiam na 14.XII. 06.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej