SquareZone > Ogłoszenia

Domena squarezone.pl 2006+

(1/14) > >>

Ashley Riot:
Jak się wszyscy orientują to nasz serwis działa już sporo czasu, ale kosztuje także trochę pieniędzy, ponieważ prawie od roku mamy krajową domenę .pl to i dalej można by ją mieć... wiąże się to z jej przedłuzeniem na kolejny rok, co liczymy od 4/4/06, co kosztuje odpowiednio 90 PLN + VAT...

Liczę na zrozumienie wszystkich redaktorów i userów forum, którzy są zdecydowani do wpomożenia tej szczytnej inicjatywy wlasnymi 10 złotymi... Kwoty przekażemy Fastowi w całości więc, może niech się początkowo wpiszą osoby chętne dać datek... a potem ustalimy skarbnika...

ja dam 10 złotych, kto da więcej :)

Nova/smogu:
ja bez problemu mogę dać od 10 do 20 zeta, zależy ile będzie potrzeba. zapiszcie mnie do listy darczyćców. :P potem w ogłoszeniach parafialnych przynajmiej usłyszę "Bóg zapłać " :F

Tantalus:
Też mnie dopiszcie... kto jak kto, ale ja chyba powinienem się do zrzuty dołożyć.

Siergiej:
same here

Kazumaru:
Jak kazdy da po 10 zl powinno byc OK. Tak sie zastanawialem kiedy w koncu cos zrobicie z tym bo w tamtym roku nam padlo i bylo nie milo... Ofkoz kaske wysle, robiy tak jak i rok temu ze wysylalismy na konto Fasta kase?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej