Kategoria ogólna > Final Fantasy I-VI
Cześć Najlepsza
GeN:
Ja Uwarzam Że Jest To Oczywiście ........... FF IV (dark knight/palladyna wow :])
little:
Ja tam miałem problem, czy FF5 czy 6. Ale chyba FF6 lepsze... .
Tantalus:
hehehe... ale kontrowersyjnie zagłosowałem.... FF3.. dlaczego? Cóż.. nie grałem w FFIV, a w FFII i FFV grałem niewiele. A fabuła częsci 3 była wręcz niesamowita jak na warunki technologiczne tamtej ery. Powiedziałbym, że FFIII jest jednym z większych jakie widziałem przerostem treści nad formą. Ilość możliwości i pomysłów, które sobą ta reprezentowała naprawde mnie przykuł do fotela na dłużej niż żadna inna gra na NES. Square powinni zrobić remake tej wersji, tak jak to zrobiono z I i II w pakiecie Final Fantasy Origins na PSXa i Final Fantasy Advance na gejboja.
Zell Dincht:
oki jak tam chcecie ale ja i tak uwazam ze temat jest srednio potrzebny... i nie mowie tego bo nie gralem bo jakbym tam myslal to bym polowe dzialow inne jrpg i granie a gadanie wywalil... wiec jak dla mnie najfajniejsza fabule mial ff5 chociaz nie przeszlem do konca... gipson najpierw sie upewnij ze nie gralismy a jak juz to nie mow do wszystkich... bo mi sie przypomina sytuacja z ta polska piosenkarka bodajze w jakiej muzy sluchacie... dla mnie po prostu wystarczyl temat z najlepsza fabula z wszystkich finalow
Grzybek:
Ja oddałem głos na FFVI
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej