Kategoria ogólna > Sportówki i Ścigałki

Pro Evolution Soccer

<< < (2/16) > >>

White_wizard:
PES# nie wywarło na mnie większego wrażenia.... sportówek nie lubie, a to jest sportówka jak każda inna.... No cóż wracam chyba do konsoli połupaś troche w Soul Calibur 2 ..... kto idzie ze mną?

Morchol:
ja ide ;] a raczej wracam zaraz - bo tylko nachwile odszedłem od SC2 żeby na forum wejść :D

ja tam odczasu do czasu jeszcze sobie pogrywam z ojcem ale tak to beee

Death Scythe:
Ja też piłki nożnej za bardzo nie lubię, ale ze sportowych to kocham wyścigi :D

matek:
a czy w ogóle robicie coś poza siedzeniem przed monitorem/telewizorem??????????? macie na codzień do czynienia z jakimkolwiek sportem?  nie można spędzić życia wiecznie grając.......
późnie zostaje tylko garb. no idzieci się bedą z was śmiały. mam nadzieje że źle wywnioskowałem i nie jesteście takimi sztywniakami (homokomputerus :) ). jeżeli jednak mam racje to zostaje mi tylko sie z was śmiać,hehehe
lubie PESy bo sam gram w noge a te gry najrealniej oddają zmagania boiskowe,chociaż, masz racje Zell że z kompem robi sie nudno, ale od czego są kumple?.

Zell Dincht:
no wiadomo zell ma zawsze racje :devil: :D no wiec jesli juz poruszyles ten temat to ja osobiscie wole zagrac w noge z qmplami na boisku (inna sprawa ze jestem cienki :D) niz przed konsola/kompem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej