Kategoria ogólna > Sportówki i Ścigałki

Pro Evolution Soccer

(1/16) > >>

matek:
patrze i oczom nie wierze! Zadnego tematu o najpiękniejszej grze pod słońcem!
nie gracie? ja bym dnia nie przeżył bez meczyku. tak jak kocham RPG tak bez wachania odłożyl  bym wszystko aby utrzymać normę dzienną. a teraz jak pogoda w miare fajna i można grać w PES live to już nic się nie liczy!!!jeszcze żeby moja dziewczyna grała(no przynajmniej żeby nie mówiła że ją olewam :D ) ze mną to był by eden!  bo nie ma to jak pobiegać troche po boisku, wrócić do domu, otworzyć piwko i do PESa! This is life!!!!!!!!!!!!!!

Morchol:
na mnie większego wrazenia zrobił, ale to pewnie "dlatemu" że nie lubie sportówek(no chyba że tych extremalnych(nba street, thps)) ale musze przyznać że i tak jest 1000 razy lepsze niż szitowe fify(każda taka sama :P )

Zell Dincht:
gralem tylko w pes2 ale nie gralbym gdyby nie moj brat :D po prostu nie lubie w sportowkach grac z kompem staje sie to po chwili nudne a jak przeciwnik siedzi obok z padem w rece to sie chce grac :D

Dark M:
Ze sportowych gier 1000razy wole SSXa3. Piłkuf nożnych nietrawie. :D

Solidus:
Piłki nożnej nie lubię(żeby nie mówić ostrzej). Wogóle nie lubię gier sportowych(o ile nie są to sporty ekstremalne[głównie Snowboard], Tony Hawk i a'la Destruction Derby).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej