Kategoria ogólna > jRPG

Legend of Legaia

(1/4) > >>

Tantalus:
Legend of Legaia jest jednym z najciekawszych (moim zdaniem) jRPG'ów. Mimo, że nie została wykonany przez żadną znaną firmę (Squaresoft, Enix, Konami), bo przez Prokion, zadziwia wielu graczy swoją porywającą fabułą, miłą oprawą i chyba najlepszym trybem walki jak dotąd widziałem. Ciekaw jestem waszych opinii na temat tej gry, o ilę ktos z was w nią grał.

Ard:
ja toche pogralem, ale moi kumple byli zachwyceni gra...zwlaszcza jesli chodzi o walke i odkrywanie ciosów...to chyba najlepsza rzecz w grze...mnie jakos nie zaciekawila ze bardzo, na poczatku przerwalem gre, ale zamierzam do niej wrocic (nie wiem kiedy, ale kiedys bankowo;))

GLenn:
eee o tym nie słyszałem ale na co to jest

Tantalus:
Na PSX na jednej płyce, polecam

Zell Dincht:
pewien skrab... tfu mg polecil mi niedawno ta gierke... tak wiec sciagalem... sciagalem... i sciagalem... i wczoraj mi sie sciaglo :D zaczynam gre - kurna, siakims takim fajnym klimacikiem zalatuje... ale kiedy doszlem do pierwszej walki - oniemialem z zachwytu... najlepszy system walki jaki sobie mozna wymarzyc!!! tu sie nie mashuje tak jak np w finalach w attack tylko wybiera sie strzalkami cios... mozna walnac gora, dolem, lewa reka lub prawa (oczywiscie np na latajacych dolne ciosy nie dzialaja). dodatkowo - po wprowadzeniu odpowiedniej kombinacji (ktora najpierw trzeba wyczaic w walkach metoda prob i bledow) robi sie jakas technika... wiecej - techniki mozna laczyc w kombosy... sa jeszcze hyper techniki, ktore uczy sie z ksiazek (czasami wypadaja z bossow ze skrzyek)(te tez mozna laczyc z technikami zwyklymi). mozliwosci na rozegranie walki przy pomocy samych atakow jest multum... magia - uczymy sie na zasadzie - pokonaj okreslonego przeciwnika, a jest szansa, ze dostaniesz czar (jak juz raz dostaniesz to uzywasz do woli). fabula z tego co narazie zaobserwowalem jest wyborna... az sie dziwie ze to taka malo znana firma zrobila... szczerze polecam wszystkim!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej