Kategoria ogólna > Chrono Saga

Trigger vs Cross

(1/9) > >>

Siergiej:
No więc w tym topicu che sie dowiedziec który waszym zdaniem jest lepszy. Ja baaaaaaaardzo loobye oba te jRPGi i wogole to moje ulubione ale jednak z sentymentoo i za zakreconosc fabuly CC

Kazumaru:
Heh oba RPGi mi sie podobaly ale to CC przeszedlem piec razy i to on jest tym ktorego kocham... Grafika oczywiscie lepsza w CC, Muzyka oczywiscie lepsza w CC, zakonczenie z CC bardzo mi przypasilo- wspaniala piosenka na zakonczenie, ale to i tak jest nic te wszystkie dupsiki bylyby niczym gdyby nie fabula CC!! Mnie osobiscie fabula Chrono Crossa przypasila o wiele bardziej niz ta z Chrono Triggera (ale to jak wiadomo kwestia gustu i pewnie zdania tutaj beda podzielone)! Oprocze fabuly waznym elementem sa postacie... a jezeli jestesmy przy postaciach to nie mozna nie swpomniec o jednym z najwiekszych atutow CC czyli... tak,tak nie mozna zapomniec o wspanialej Kid-naszej malej zlosnicy i zouzy ktora tak naprawde jest wspaniala osoba!! Kid-najlepsza postac w historii gier (mowie to po raz kolejny :lol: )!!! Jesli chodzi o postacie to sam faqt ze jest ich tak duzo w CC jest zecza wspaniala!!

Reasumujac w moim rankingu Chrono Cross jest gra zdecydowanie lepsza i wygrywa ten pojedynek! Nigdy niezapomne tej gry a CT powoli zapominam...

Chrono Cross

P.S. Heh straszny jestem :shu:  Chcialem sobie sprawdzic jak tam wyniki na co stawial SergeyBoy i dalem na zobacz wyniki...i stracilem glos ehhhh :shu:  :shu:  nie ma bata jaki ja jestem "haker" to poemat!! Moim typem bylby oczywiscie CC!!

FaLa:
co bede sie powtarzal Gipsi chyba najwazniejsze rzeczy wymienil z jakiego powodu trzeba lubic CC :P ... jedna rzecz ktora mi bardziej odpowaidala w CT niz w CC czyli podroze w czasie    ;)  

De6v6il6:
Z dwojga złego poprosze CC jednak ma lepszą fabułke :) i do tego grafika i muzyka jak na szaraka wymiatają :)

Zell Dincht:
ja tam wole chrono :D:D:D crossa znaczy sie :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej