Kategoria ogólna > Chrono Saga

Chrono Cross - Trivia

(1/280) > >>

Siergiej:
Wiem że jest już jakaś Trivia i było coś do CC przed akcją "wielka czystka", ale spodobało mi się to i pomyślałem że może być jeszcze raz.
Moje pytanie to: Od jakiego potworka (podaj nazwę) dostaje się Cure all?

Widzę, że to pytanie jest zbyt trudne :twisted:  , więc ten kto poda nazwę tego potworka będzie mógł zadać 2 pytania, ale na wszelki wypadek dam pytanie zastępcze za które zadjemy 1 pytanie, a mianowicie jak miała na imię matka Nikkiego i Marcy?

[size=9]nie pisz dwoch postow po sobie...edytuj pierwszy jak musisz sie jeszcze wypowiedziec
made by ARD

Mortus:
Zellbes, a pytanie Ty zadaj, bo mi się specjalnie dzisiaj myśleć nie chce.....                            

Siergiej:
Bardzo dobrze mr. Mortus.
Nazwa pamiątki, po matce Dario, którą on dał lady Riddel.                            

Kazumaru:
Heyo Serge and Squall the be, to pytanie z Cure all bylo naprawde za trudne chyba le nie pisz odpowiedzi jeszcze, moze ktos sie znajdzie, albo ja podczas weekendu sprawdze w CC :wink: .
Pamiatka po matce Dario to Memento Pendante o ile sie nie myle :???:, hyba ze to nie oto chodzi??                            

Siergiej:
dobrze Gipsi, tak chodziło o Memento Pendant.

Teraz ty zadaj jakiegoś questiona (wątpie bys w weekend sie dowiedział bo przy pierwszym spotkaniu z tym potworkiem nie daje Cure all BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ale powalvczyć mozesz chociaż można to cure all od niego dostać chyba dopiero na 2cd(no chyba że nie grasz os początku)).                            

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej