Kategoria ogólna > Inne

Gry muzyczne i ich zajefajne kontrolery !

(1/5) > >>

Shmatan:
Tematv chyba nie potrzebuje wyjasnienia ?
Moimi ulubiencami sa :
-Drummania -(jestem poczatkujacym perkusista) dla mnie ta gra to NAJLEPSZA GRA NA PS 2 !!! dopiero po niej sa te inne RPG i tekkeny i takie tam ...
-Dance Dance Revolution (z mata oczywiscie !!!) - kiedy bylem na Extreme Party 4 to gralem w te gra cala noc(w przerwach miedzy graniem w Drummanie:)) i gra rzadzi !
-Vib Ribbon - Muzyka w grze rozwala, a pomysl  aby bohater tej gry byl zrobiony tylko z Bialych wektorowych linii to smieszna rzecz, zreszta cala gra jest robiona technika wektorowa :P a i palce sie gubia sie przy jakis ostrzejszych kawalkach :D
i wogoole wszystkie gry muzyczne sa wypasione (oczywiscie razem z oryginalnymi kontrolerami!!!)
a wy co o nich sadzicie ? jakie sa fajne ?                            

lechu:
Z grami muzycznymi to akurat nie mam doświadczenia ale zawsze mnie intrygowały marakasy do Dreamcasta i perkusja do (chyba) PS2                            

K4m!k423:
Tyyy question kiedy bedziesz mial Dance Dance Revolution??? Bo chcialbym przetestowa sobie ta twoja mate :DDDD                            

Ard:
ja na wakacjach po paru pifkach poszedlem do salonu gier i tam stal automat do tanczenia...musze powiedziec ze zabawa byla niezla...pierwsza latwo piosenke przeszedlam jak burza...z druga byly problemy...o trzeciej nic ni epowiem :D

tego typu gierki sa bardzo fajnym oderwaniem sie od tych wszystkich typowych gier...RPG\'ow, RTS\'ow. FPP, TPP i tp...bardzo fajna zabawa, zwlaszcza gdy zbierze sie duzo osob :D                            

Zell Dincht:
heh moze soie kiedys kupie :D bo tez bym sobie chcial poszalec :D ale raczej wole eye toya mam nadzieje ze sobie sprawie niedlugo                            

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej