Kategoria ogólna > Inne gry Square Enix
Kingdom Hearts III
DrepagPL:
Cóż, wygląda na grę godną dwójki. Brakuje tylko dubbingu (chyba że byłby spaprany jak w "Odlotowych Agentkach", wkurza mnie że moja siostra ciągle to ogląda).
kALWa888:
Wszelkim dubbingom, szczególnie polskim mówię stanowcze nie. Co prawda, w takim God of War III jest całkiem udany, ale w porównaniu z oryginałem wypada słabo. KH po angielsku brzmi genialnie i nie chcę go w polskiej wersji. Ani najlepiej żadnej innej gry.
DrepagPL:
Chociaż czasem polski dubbing wypada lepiej od oryginału. Przykładem są Pingwiny z Madagaskaru, a w "Wiedźminie" mamy najlepszy dubbing w historii, tyle że to gra Polaków...
Yuzuriha:
Musze przyznać,że zapowiada się całkiem ciekawie,widać w systemie walki niewiele się zmieniło,choć dziwią mnie pistolety u Sory o.O?(ktoś jeszcze to zauważył?).Grafika dla mnie jak najbardziej na plus,nie do końca realna,ale już nie taka bajkowa,ciekawe kogo jeszcze zobaczymy w tej części.
kALWa888:
No właśnie też widziałem te pistolety. Może Sora wziął sobie od Xigbara? Heheh. Anyway, muszę teraz szybko ponadrabiać wszelkie zaległości. Nie przeszedłem jeszcze Birth By Sleep, Chain of Memories i 3D. Dream Drop Distance często oceniają jako najlepszą część z serii, ciekawe ile w tym prawdy.
Grafika wydaje mi się dość dziwna. Może lepsze wrażenie by mnie zrobiła gdyby była właśnie bardziej bajkowa. Ale cóż, efekt końcowy będzie pewnie odrobinę inny, pozostaje tylko czekać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej