Kategoria ogólna > Konsole

Następna generacja konsol - jak się zapatrujecie?

(1/8) > >>

Musiol:
A tak w ogóle to ktoś odczuwa jakieś podniecenie next-genami? Albo kładzie lachę już na to kompletnie?

Mazurit:

--- Cytat: Solidus w Kwietnia 11, 2013, 03:51:29 pm ---Ludzie sobie robią różnego rodzaju Feng Shui w pokojach a potem dziwią się, że nie mają internetu [...].
--- Koniec cytatu ---

Nie wiem czemu, ale ten "fengszuj" mnie rozbawił.

--- Cytat: Musiol w Kwietnia 11, 2013, 09:58:15 pm ---A tak w ogóle to ktoś odczuwa jakieś podniecenie next-genami? Albo kładzie lachę już na to kompletnie?
--- Koniec cytatu ---

Ja niezbytnio. Powód? Przyjdzie "nowe", ale stare problemy -- że tak to ujmę -- w mentalnościowym podejściu do game-dev. pozostaną. Oczywiście jeśli wyjdzie coś nieprzeciętnego i godnego uwagi to będę się cieszył. Obym tylko miał ku temu dość wiele okazji.

Żeby nie było to nie posiadałbym sie z radości gdybym dostał remake Final Fantasy VI w takim next-genowym wykonaniu. FFXIV:ARR naprawdę nabiera rumieńców.

Solidus:

--- Cytat: Musiol w Kwietnia 11, 2013, 09:58:15 pm ---A tak w ogóle to ktoś odczuwa jakieś podniecenie next-genami? Albo kładzie lachę już na to kompletnie?

--- Koniec cytatu ---
Absolutnie nic nie czuję. WiiU mnie zainteresuje jeśli zapowiedzą nowych Smash Bros'ów i ewentualnie coś od Platinum. Do PS4 mnie jedynie przekona Ace Combat zrobiony w klasycznym stylu i Super Robot Wars. Ewentualnie jakaś konsolowa edycja SD Gundam G Generation. Ale tak to zostaję przy PCcie. Może kiedyś jakiegoś handhelda kupię.

Morchol:

--- Cytat: Solidus w Kwietnia 12, 2013, 05:40:27 am --- WiiU mnie zainteresuje

--- Koniec cytatu ---

Ej ale Musiol pytał o next geny...

Musiol:

--- Cytat: Morchol w Kwietnia 12, 2013, 09:22:40 am ---
--- Cytat: Solidus w Kwietnia 12, 2013, 05:40:27 am --- WiiU mnie zainteresuje

--- Koniec cytatu ---

Ej ale Musiol pytał o next geny...

--- Koniec cytatu ---
LOL xD

Mazurit - A Realm Reborn jest świetne. Gram w to już od 1wszej fazy bety i nie mogę się nadziwić. Gdyby w SE więcej ludzi miało taki wpływ jak Yoshida, to firma miałaby się znacznie lepiej. Więcej niet, bo NDA :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej