Forum ogólne > FanFik

Liga Zła

<< < (2/2)

Tantalus:

--- Cytuj ---
--- Cytuj ---No, co wy na to?
--- Koniec cytatu ---
Gambit ;x

--- Koniec cytatu ---

Oprócz kart nic się nie zgadza, a ja wcale nie myślałem o nim jak tworzyłem Buffoona. Celowałem raczej w jakąś męską odpowiedź na Harley Quinn, która nie jest Jokerem. Na tej samej zasadzie możnaby się doczepić do Reavera, że zgapiał z Equinoxa, a na pewno tego nie zrobił hehe. Anyways, poczekam aż się trochę temat ruszy i może dam drugą postać. Teraz kogoś w uniwersum Marvela, bo póki co wszyscy uderzyliśmy w DC.

The_Reaver:

--- Cytat: Tantalus w Lipca 28, 2010, 03:48:32 am --- Na tej samej zasadzie możnaby się doczepić do Reavera, że zgapiał z Equinoxa, a na pewno tego nie zrobił hehe.

--- Koniec cytatu ---

I nie zrobił. Gościa pierwszy raz widzę, choć wygląd by mojej postaci, w stanie opętania, pasował, tylko więcej dymu. Na komiksach z DC i Marvela mam bardzo znikomą znajomość, poza serialami, które miałem akurat szczęście obejrzeć.

MarvelliX:

--- Cytuj ---I nie zrobił. Gościa pierwszy raz widzę
--- Koniec cytatu ---
lal ja tez

--- Cytuj ---Oprócz kart nic się nie zgadza
--- Koniec cytatu ---
wcale nie tak bardzo gambit byl zlodziejem (a pozniej najemnikiem) tyle ze nie robil tego dla sportu a dla kasy i tez poslugiwal sie dluga bronia biala (kijem) od czasu do czasu

podsumowujac co bysmy nie wymyslili ktos juz to zrobil ;x

Yuzuriha:
1. Jak się nazywasz? Selena Aida Myth,Smoke/Zemsta
2. Kim jest twój główny wróg? Każdy kto stanie jej na drodze w osiągnięciu celu.
3. Jaką mocą/mocami władasz?Jakiej broni używasz w walce? Najczęściej jest to po prostu dym,ale od niedawna uczy się jak go materializować i zmieniać w ostrze przypominające kosę,potrafi również latać,teleportować i rozmywać się,żadna ściana nie jest dla niej przeszkodą,ponieważ gdzie jest choćby odrobina powietrza (a powietrze jest wszędzie),tam też może się przenieść,przez co jest nieuchwytna.Jest również bardzo dobrym hakerem toteż przydaje się jej ta umiejętność do maltretowania swoich ofiar psychicznie.
4. Jak wyglądasz? Z pozoru normalnie jak każda zwyczajna 20 latka,długie czarne włosy,przenikliwie niebieskie (prawie białe) oczy schowane za okularami(dla nie poznaki),przeciętny ubiór.Jednak,gdy przybiera postać Smoke,wygląda jak czarny,unoszący się nad ziemią kłęb dymu o ludzkich kształtach,na którego tle wyróżniają się białe oczy.
5. Gdzie mieści się twoja kryjówka i gdzie dokonujesz swoich niecnych czynów? Świat X - menów(nie pamiętam gdzie to było?Nowy Jork chyba?)domek gdzieś na końcu miasta
6. Jakie jest twoje ulubione przestępstwo? Morderstwa,drobne kradzieże.
7. Co cię nakręca? Zemsta.
8. Jaki jest twój cel? Zemsta na tych,którzy kiedyś naśmiewali i mścili się na niej dla zabawy,od niedawna zajmuje się również wymierzaniem sprawiedliwości przestępcom,którzy mimo popełnionej zbrodni zostali uniewinnieni.
9. Jaki jest twój Modus Operandi? Jej ofiary zostają uduszone/zaczadzone,a na ich ciele znajdują się smugi rozmazanego popiołu.
10. Z kim współpracujesz albo pragniesz współpracować? Nie posiada żadnych pomocników,pracuje sama .
11. Jaka jest twoja główna słabość? Antyki,uwielbia sztukę,w szczególności małe przedmioty i średniowieczną biżuterię,więc gdy tylko znajdzie coś co ją interesuje zaraz musi to mieć. Drugą słabością są zwierzęta najbardziej koty,toteż pracuje w sklepie ze zwierzętami.
12. Jak to się wszystko zaczęło? Za dzieciństwa była cichą,wrażliwą i nieśmiałą  dziewczynką,przez co miała problemy z zaprzyjaźnieniem się z kimkolwiek,dzieciaki śmiały się z niej i wytykały palcami,nie tylko z powodu nie możności wysłowienia się,ale również przez okulary. By się ukryć przed ludźmi większość czasu spędzała w bibliotece na podłodze,czytając przeróżne książki fantasy.Któregoś dnia goniąc kota wybiegła na ulice,w momencie,gdy samochód miał w nią uderzyć,rozpłynęła się,pojawiając po chwili w tym samym miejscu.Przerażona opowiedziała o tym swoim rodzicom jednak ci jej nie uwierzyli.Wtedy właśnie po raz pierwszy pojawiły się u niej moce.Nasiliły się w dniu 18 urodzin,gdy pokłóciła się z matką.Na jej oczach zaczęła się jakby palić czarnym ogniem.Tego samego dnia uciekła z domu.Przez jakiś czas szukała swojego miejsca.Gdy usłyszała o mutantach i akademii Xaviera,postanowiła się do nich zgłosić,tam również nadano jej pseudonim Smoke.Jednak nie zabawiła zbyt długo w akademii uważając,że do nich nie pasuje.Niedługo po tym zaczęła swoją karierę przestępczą.Podrobiła swoje wszystkie dane nadając nową tożsamość.Mogła teraz być jak bohaterowie z jej ulubionych książek,mogła w końcu dokonać swojej zemsty.
13. Jakie masz hobby? W wolnych chwilach zajmuje się fotografiką,lub czytaniem książek fantasy.
14. Ile czasu spędziłeś/aś w więzieniach? Nie posiada odcisków palców,toteż nie zostawia po sobie żadnych śladów.Jako forma dymu jest nienamacalna,także nie można jej w żaden sposób złapać.Ogień,woda,czy jakiekolwiek substancje na nią nie działają.
15. Jaki największy sukces udało ci się osiągnąć? Każde morderstwo uważa za sukces,przy czym ofiara uprzednio traci wszystko co dla niej cenne i z tego powodu boleśnie cierpi.
16. Jaką zbrodnię planujesz w tej chwili? Lista osób do zabicia jeszcze się nie skończyła.
17. Jaka fraza najlepiej cię podsumuje?
 "Jest jak powietrze -nienamacalna,nieuchwytna i niewidoczna,a jednak wiemy,że istnieje"
"Stracił firmę,dom,wszystko,a rodzina się od niego odwróciła,spadło to na niego jak jakaś zemsta za popełnione w dzieciństwie grzechy" - policjant nad zwłokami mężczyzny,które spadły z 20 piętra (od tamtego czasu zaczęto nazywać ją "Zemsta")

Powiedzmy,że próbowałam być oryginalna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej