Kategoria ogólna > MMORPG

W jakiej grze chciałbyś zagrac najbardziej z ekipą z SE?

<< < (2/19) > >>

Morchol:

--- Cytat: Growlanser w Kwietnia 27, 2008, 01:39:20 pm ---Nie mam oryginalnego WoW bo nie mam kasy na PrePaidy ;/ Zawsze można jakiegoś dobrego Blizzlike znaleśc;)

--- Koniec cytatu ---
ee tam marudzenie, podstawka kosztuje teraz 40-50 zł, battlechest niecałą stówkę, a prepaidy 80zł... 40 zł miesięcznie to nie _aż tak_ dużo, wystarczy przestać kupować CdAction i Clicka ;]

Growlanser:
Posłuchaj... Zbieram na PSP a mam tez dużo innych wydatków. Np raty za kompa i neta + telefon = 200 zł :) Poza tym co to jest Battlechest? jak będziesz chciał z nami zagrać w WoWa to nie ma problemu. Wystarczy jedno kopiuj wklej w jednym z plików i grasz :) zresztą jak chcecie to możemy zagrać w RPGa który dopiero wychodzi albo niedługo sie pojawi.

Tantalus:
Skoro już ktoś coś powiedział o płatnych MMO, to chyba wypadałoby mieć swoją reprezentacje w FFXI, prawda? Ja unikam MMO jak ognia, ale jak się grupa do tego zdolna zbierze, to będę wam gorąco kibicował hehe...

Growlanser:
Właśnie. Nie wiem jak jest z płatnościami w FFXI. Pograłbym gdyby mi ktoś powiedział że naprawdę warto:) Jeśli koszt jest taki jak WoW albo niższy + jeżeli znajdą się chętne osoby to mogę sie ewentualnie wykosztowac :)

Morchol:

--- Cytat: Growlanser w Kwietnia 27, 2008, 01:50:08 pm ---Posłuchaj... Zbieram na PSP a mam tez dużo innych wydatków. Np raty za kompa i neta + telefon = 200 zł :)

--- Koniec cytatu ---
no spoko taki tylko przykład z tymi czasopismami rzuciłem ;]

--- Cytuj ---Poza tym co to jest Battlechest?
--- Koniec cytatu ---
podstawka + burning crusade + 2 poradniki ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej