Kategoria ogólna > Sportówki i Ścigałki

Seria Wipeout

(1/4) > >>

G-1:
Pozwolę sobie założyć taki temat o mojej i nie tylko mojej ulubionej grze wyścigowej. Temat oczywiście do ogólnej dyskusji na temat całej serii i/lub poszczególnych jej części.
Na początek wrzucę link do trailera nowej części, tamten który zapodał Musiolik był w dużo gorszej jakości, takiej że nie opłaca się oglądać. Więc oto: http://polygamia.pl/trailer-wipeout-hd-2

G-1:
Dla zainteresowanych dodam, że Wipeout: Pulse ma wylądować na PS2 3-go września. Dla mnie to jest świetna wiadomość, bo nie było żadnej dobrej części wipeouta na tej platformie oprócz rozczarowującej części Wipeout: Fusion, o której ja wolałbym zapomnieć i nie zaliczać do tej serii bo odstaje od niej bardzo, i wcale nie na jej korzyść. Już zbieram te prawdopodobnie 250 zł do świnki skarbonki, aby ją roztłuc we wrześniu i wrócić z empiku do domu z nieschodzącym uśmiechem na twarzy.

emiel_:
Poki co moja ulubiona czescia jest 2 na psx (2067 czy jakos tak bo nie pamietam) Mam nadzieje,ze w koncu cos w tej kwestii ruszy. A ten hd to jest pelna gra, czy cos jak z Gran Turismo zrobili? Ze najpierw wydali Prologue, a pozniej wyjdzie "pelna" gierka. No i nie podales orientacyjnej daty wydania, ehh. Mam sentyment do tej serii, swiadczy o tym miedzy innymi fakt,ze jakis czas temu sciagnalem sobie z PS STORE na ps3 pierwsza czesc Wipeouta. Na moim 32calowym hadeku pikseloza razi po oczach, ale co tam ;> Co do fusiona zgadzam sie w pelni z przedmowca. H*jnia jakich malo.Sztandarowy przyklad, jak mozna sppierdolic swietna serie.

Musiol:
2097* Emil ;)

a Wpieout HD jest remake'em i mixem poprzednich gier.

emiel_:

--- Cytat: Musiol w Maja 09, 2008, 08:23:22 pm ---a Wpieout HD jest remake'em i mixem poprzednich gier.

--- Koniec cytatu ---
No ale kiedy Musiol - KIEDY? ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej