Kategoria ogólna > Inne

Frets on Fire

(1/3) > >>

Musiol:
Czy ktoś z was (oprócz mnie i Sola) gra w to?
W wielkim skrócie:
Jest to Guitar Hero na PC, grać można na klawiaturze, padzie, albo kontrolerze od GH ;] Osobiście gram na klawiaturze i po dłuższym graniu nadgarstek mnie nawala ;] Może będziemy tu wrzucać swoje Hi-scores z wybranych piosenek ?

http://louhi.kempele.fi/~skyostil/uv/fretsonfire/ - link do stronki ;] (piosenki można znaleźć na google.pl i na torrentach)

Solidus:
No, gra jest bardzo zajebista. Ściągnąłem już dwa packi z muzyką. Póki co wygląda to
tak : Nie pamiętam dokłądnie ile więc będę pisał ile k mam ;] Niektóre utwory mają tylko jeden poziom trudności, ale nie są trudne.

This Week I've Been Mostly Playing Guitar - 77k (na Easy)
Children of Bodom - Downfall - 34k ;/ (Na Supaeasy)
Children of Bodom - Silver Fang - 46k (ktoś się chyba jebnął, bo to raczej Bodomów nie jest) na Easy
AK-FG - Haruka Kanata - 101k (na Easy)
Nightwish - Wish I Had An Angel - 49k (na Amazing)

Tylko w te w sumie chciało mi się grać ;f

EDIT
CarboHydroM - Duck Burg - 17k na Easy - tak, przeróbka rockowa Kaczogrodu. Krótka, ale zajebista. Chyba na niej wyrobię 100% ;]

Musiol:
Deep Purple - Smoke on the Water 95145 pts, 97%, longest note streak: 134 (supaeasy) za pierwszym razem ;] łatwy utwór ;]

Nova/smogu:
az sciagnałem, aby zobaczyc jak sie na tym gra i musze powiedziec, ze to nie dla mnie... z gitara to ma naturalnie wspólnego tyle co nic i kawałki, które znam bardzo dobrze - Master Of Puppets, Enter Sandman, Highway To Hell idą mi tragicznie... fajna gierka by była gdybym tyle nie grał na gitarze pewnie i nie podchodził do klawiatury jak do gryfu ;f

nota - AC/DC highway to hell 38k, 70% na medium ;/ o innych nie ma co mówic ;/

Solidus:

--- Cytat: Smogu w Marca 24, 2007, 06:22:38 pm ---az sciagnałem, aby zobaczyc jak sie na tym gra i musze powiedziec, ze to nie dla mnie... z gitara to ma naturalnie wspólnego tyle co nic i kawałki, które znam bardzo dobrze - Master Of Puppets, Enter Sandman, Highway To Hell idą mi tragicznie... fajna gierka by była gdybym tyle nie grał na gitarze pewnie i nie podchodził do klawiatury jak do gryfu ;f

--- Koniec cytatu ---
Wiesz...to tak jakbyś się spodziewał, że DDR to symulator tańca, a Battlefield to symulator wojny ;]

Żeby nie było offtopu :

Duke Nukem - 56k
Sweet Memories of Earth - 57k
Duck Burg - 20k, 100%

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej