Kategoria ogólna > HELP

Final Fantasy XII HELP!

(1/155) > >>

Kazumaru:
Jeśli masz jakieś pytania odnośnie przejścia tej gry, problem z płytą/emulatorem etc, chcesz uzyskać link ze stroną ułatwiającą przejście gry zapytaj tutaj!

yo3000:
Jak zdobyć Sword of Justment i stilshrine of Miriam??

Siergiej:

--- Cytuj ---Jeśli masz jakieś pytania odnośnie przejścia tej gry, problem z płytą/emulatorem etc, chcesz uzyskać link ze stroną ułatwiającą przejście gry zapytaj tutaj!

--- Koniec cytatu ---
Ja mam z emulatorem problem ;/

Tantalus:

--- Cytuj ---Jak zdobyć Sword of Justment i stilshrine of Miriam??
--- Koniec cytatu ---

Standardowy problem. Na pierwszej planszy podejdź do tego panelu kontrolnego, który jak naciskasz to wyskakują 3 zombiaki co dają 1EXP. Trick polega na tym, że jedna z postaci musi mieć założony Dawn Shard jako Accessory. Wtedy Way of Stone się uruchomi i można ruszyć dalej.

--- Cytuj ---Ja mam z emulatorem problem ;/
--- Koniec cytatu ---

Hmm... a próbowałeś odpalić to ZSNES'em?

Tantalus:
2 pytania mam:

1. Czy Gyruvegan, czy jakoś tak to ostatnia lokacja w grze?
2. Czy Canopic Jar, który kupiłem na bazaarze, za zarobione w pocie czoła 250 tysięcy gil, jest do czegoś potrzebny? Czy to tylko jakiś suvenir, czy też odblokowywacz figurki w Sky Pirate's Den (Mimic'a odblokowuje, z tego co zauważyłem).

Na powyższe pytania poproszę odpowiedzieć "tak" lub "nie". Gdybym chciał opisów, to bym na GameFAQs zajrzał, a nie zaglądam, żeby przez przypadek nie przeczytać więcej, niż bym chciał.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej