Kategoria ogólna > jRPG
Na jaką grę najbardziej czekacie?
Jecht:
Więc zakładam to(ankietę) żeby zobaczyć na co tak naprawdę czekają fani jRPGów.Więc niektóre tytuły nie są jeszcze w ogóle przysądzone(w przypadku Chrono np. i innych gier).Ale warto jest troszeczkę podyskutować o tym nie tylko w ankiecie :D .Oczywiście sonda nie liczy się jeżeli jakaś gra wyjdzie.
Pyt. 2.Nie chciałem o tym robić też drugiego działu ale pytanie jest takie : jaka z tych gier wyjdzie ostatnia a jaka pierwsza :D .Czekam na odp.
Musiol:
oddałem głos na "inny" bo czekam na remake FF VII ;)
RadicalDreamer:
W sumie ciekawy temat, tylko że brakuje w nim znanych jRPG które wkrótce mają się pojawić, takich jak nowy Seiken Densetsu coś tam (nie wiem jak go tam zwali), Valkyrie Profile Silmera czy Rogue Galaxy. Właśnie na ten ostatni tytuł czekam chyba najbardziej bo wiem że twórcy Star Ocean, znów mnie nie zawiodą :) . Gra ma podobno oferować ogromny świat, chyba największy ze wszystkich dotychczasowych jRPG, no i wogóle widziałem po screenach że zapowiada się naprawdę nieźle.
--- Cytuj ---oddałem głos na "inny" bo czekam na remake FF VII
--- Koniec cytatu ---
No to już go masz, "wspaniałą" gre FF7 Dirge of Cerberus :F
Jecht:
Sorki ale nie znam tych gier więc nie wpisałem.A myślałem że wszystkie głosy pójdą na FFXIII :P .Więc jak nie jest wpisany to pozostaje tylko "inny" albo liczyć na moderatorów aż zmienią na pozostałe gry które nie wymieniłem.
P.S-a coś o Rogue Galaxy czytałem w PE że niby najleszy jRPG się rodzi(mam nadzieję że poród wyjdzie wyśmienicie :cool: )
Tantalus:
Zagłosowałem na Seiken Desetsu IV, po jego wcześniejszym dodaniu do listy hehe..
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej