Kategoria ogólna > MMORPG
Teamspeak
RED XIII:
Tak sobie myslalem iz skoro clan jest (czy bedzie) itd itp to czemu pisac a niemowic przez mikrofon ? naturalnie do gadania przez micre sluzy banalnie prosty program do skonfigurowania Teamspeak ktorego mozna pobrac ze strony http://www.goteamspeak.com/ , Nastepnie nalezaloby znalesc darmowy serwer TS'a ja polecilbym teamspeak.htnet.hr . Ktos powie : niemam microfonu .... odpowiadam : kosztuje gora 11 zloty , jak masz na papierosy lub piwo to masz ina microfon :D . Ktos powie : ale ja mam h*** glos przez microfon .... odpowiem : ja tez mam ^^' .
Posumujac TS by sie przydal gdyby byly np jakies akcjie itp wogle mozna sie lepiej poznac pzdr ^^
GLenn:
ja uzywam innego servera , jest cacy i nie zaludniony oto ip 85.10.200.245:9005
tobiasty:
a ja wole rozmawiac przez skype ale tylko z rodzina :P
Musiol:
znów zbytnio nie na temat, teamspeak o ile sie niemyle służy do rozmawiania w czasie gry a skype zżera za dużo z procka :P
tobiasty:
--- Cytuj --- znów zbytnio nie na temat, teamspeak o ile sie niemyle służy do rozmawiania w czasie gry a skype zżera za dużo z procka :P
--- Koniec cytatu ---
tak ale tez da sie rozmawiac w czasie gry bo probowalem na AMD64 3200+ :P w czasie sparingu w csa ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej