Kategoria ogólna > cRPG
Knights of the Old Republic
Kristofer:
Nie jestem zagorzałym fanem star wars, ale ta gra mnie naprawdę wciągneła, Dziesiątki możliwości do wykonania każdego zadania, całkiem niezła fabuła, b. dobra grafika...
A co o wy sądzicie o Kotorze?
Kazumaru:
Nigdy nie grałem w tę gre... kumpel z klasy podnieca się nią miłosiernie i przeszedł ją już kilka razy, z chęcią bym w nią zagrał bo słyszałem same pozytywne opinie ale komp mi na to nie pozwala... mój parny procesor 933mhz + 196 ramów raczej nie pociągnie za bardzo dego, a szkoda bo nawet qiax tym się jarał maxymalnie... napisał kiedyś dupny post o tej grze w temacie o cRPG, a oprócz tego na Gadu mnie dojeżdżał codziennie opowiadając o tej grze...
little:
JA w nią zagram jak ty skończysz i mi pożyczysz :P:P:P
Kristofer:
--- Cytuj ---mój parny procesor 933mhz + 196 ramów raczej nie pociągnie za bardzo dego
--- Koniec cytatu ---
nie no jak detale na minimum dasz, to może ci pojdzie..ale trzeba przyznać, że wymagania ta gra ma...w końcu mam dość dobrego kompa, a mogę grać tylko na normalnych detalach....
--- Cytuj ---JA w nią zagram jak ty skończysz i mi pożyczysz
--- Koniec cytatu ---
musisz jeszcze trochę poczekać:P muszę najpierw z 3 razy ją przejść:P
De6v6il6:
--- Cytuj --- Nigdy nie grałem w tę gre... kumpel z klasy podnieca się nią miłosiernie i przeszedł ją już kilka razy, z chęcią bym w nią zagrał bo słyszałem same pozytywne opinie ale komp mi na to nie pozwala... mój parny procesor 933mhz + 196 ramów raczej nie pociągnie za bardzo dego, a szkoda bo nawet qiax tym się jarał maxymalnie... napisał kiedyś dupny post o tej grze w temacie o cRPG, a oprócz tego na Gadu mnie dojeżdżał codziennie opowiadając o tej grze...
--- Koniec cytatu ---
przechodziłem ją na pentiumie 733 :D więc nie fikaj :P gra nie najgorsza :D dwójka lepsza :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej