Kategoria ogólna > HELP

Kingdom Hearts - Seria

<< < (42/42)

Bezik:
Mam pytanie. Na wikipedii przeczytałem, że jest to remake Chain of Memories dodany do jakiejś tam wersji Kingdom Hearts II. No i Właśnie kończę pierwszą część, no i dalej nie wiem czy grać w Chain of memories, czy Re:Chain of Memories.
Czy fabularnie to jest to samo?
Są duże różnice między tymi dwiema grami?
No i czy odpalając Re:Chain of Memories nie zespoiluję sobie czegoś z Kingdom Hearts II?

Tantalus:

--- Cytat: Bezik w Lipca 11, 2012, 05:55:42 pm ---Mam pytanie. Na wikipedii przeczytałem, że jest to remake Chain of Memories dodany do jakiejś tam wersji Kingdom Hearts II. No i Właśnie kończę pierwszą część, no i dalej nie wiem czy grać w Chain of memories, czy Re:Chain of Memories.
Czy fabularnie to jest to samo?
Są duże różnice między tymi dwiema grami?
No i czy odpalając Re:Chain of Memories nie zespoiluję sobie czegoś z Kingdom Hearts II?

--- Koniec cytatu ---

Jest Re:Chain of Memories, które było dodatkiem (na oddzielnej płycie) do Kingdom Hearts II: Final Mix i potem wydali to w stanach. W gruncie rzeczy jest to to samo co Chain of Memories na GBA, tyle że w grafice godnej PS2. Jeżeli uda ci się dorwać, to radzę grać w Re:Chain of Memories.

Nie zaspoilerujesz sobie nic, nawet lepiej jak zagrasz w tą część, bo przynajmniej będziesz znał pozostałych członków Organization XIII, a nie tylko tych kilku, których spotyka się w KH2.

DrepagPL:
Pykam właśnie w Kingdom Hearts: Birth by Sleep i mam pytanie co do Vanitas Remmanta. Jaki poziom powinienem mieć aby się z nim mierzyć i kto będzie do tego najlepszy? Bo najlepiej expi mi się Terrą (na Skull Rock jest miejsce, gdzie za zabicie jednego przeciwnika wbija mi jeden lvl. To tam gdzie walczyło się z Piotrusiem Panem).

DarkAura16:
Kazda postacia zabicie Remnanta wyglada inaczej. Chyba, ze ktos chce zastosowac Strike Raid glitcha. A co do lvla - jak najwyzszy. Jezeli nie czujesz sie pewnie, poszukaj w internecie sposobow na pokonanie go.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej