Kategoria ogólna > HELP

Final Fantasy VII HELP!

(1/112) > >>

Kazumaru:
Jeśli masz jakieś pytania odnośnie przejścia tej gry, problem z romem/płytą/emulatorem, chcesz uzyskać link ze stroną pomocną do gry zapytaj tutaj!

MarvelliX:
-_- wie ktoś może dlaczego mój Cloud niechce zdobyć 3 limitu?
Sytuacja wygląda tak: mam (a raczej miałem :P) w drużynie Cloud'a, Aeris i Vincenta mam ich już kawałek czasu razem i wszyscy zdobyli już 3 limit tylko nie Cloud używałem ostatniego skilla ile wlezie i nic :/  WHY WHY? ... już mam Omnislasha a nie mam jeszcze 3limita  <_<  

De6v6il6:
Powiem że nigdy nie trenowałem aeris razem z cloudem ale nigdy tesh nie widziałem jej limitu ostatnigo :D w każdym razie skoro masz aeris(1CD) to na hust Ci limit 3lvl dla clouda ??

White_wizard:
ja tam się może ie znam, ale żeby mieć limit 3lv, musisz zabić 80 (?!) stworków kiedy masz limit 2lv i wykonać limit 2lv, 8 razy

MarvelliX:
Ja też o tym czytałem i była też informacja że z Vincentem wyssstarczy ssstoczyć 60 walk tyle że ssstoczyłem ponad 100 a ostatniego skila użyłem z 15 razy i ssstoi w miejssscu może za wcześnie żeby sssie tego nauczył :huh: a tak chciałem omnislasha ssse zrobić :P wtedy by mi było jeszcze łatwiej niz jessst :)  :P  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej