Forum ogólne > FanFik
Fan Art
Kazumaru:
Jeżeli spodobały wam się jakiejś FanArty (na stronie to możecie je skomentować tutaj: :)
Yuzuriha i jej fanarty:
Bardzo mi się podobają 2 nowe dodane Fanarty, już wczęsniej wiedziałem że masz talent ale o ile w przypadku gdy opublikowane zostały rysunki z Linkiem, Squallem, Rinoą to jeszcze myślałem że mamy w miare takie same zdolności to teraz pewny już nie jestem :) Ten Cloud w objęciach Tify jest świetnie narysowany i świetnie ci wyszły rzeczy których ja za dobrze robić nie umiem... mianowicie rumieniec na twarzy Clouda (taki co to jest w stylu M&A) nie wiem czemu ale mi się taką błachostke trudno robi, oprócz tego mam zawsze problemy z dłońmi... jest to najdrudniejszy dla mnie element (tak jak i nagie stopy) i wyszło ci to całkiem fajnie :) Bardzo mi się podobają oczy twoich postaci, szczególnie widać gdy zrobimy powiększenie rysunku jak piękne robisz oczy, Sam wzrok Squala był poprostu piękny i widać było coś w jego oczach, i te oczy Clouda na nowych FanArtach też fajne mimo że obrazki nie są kolorowane... a jeśli już o kolorowaniu to łądnie kolorujesz włosy na których odbija się światło (wbrew pozorom to nie jest łatwa rzecz...)... nom i to chyba na tyle... może jeszcze dodam tylko że mimo iż wole kolorowe rysunki to szanuje cie za te nowe czarnobiałe Fanarty bo ja kompletnie nie umiem rysować bez kolorów... gdy prubóje cieniować tylko i wyłącznie ołówkiem wychodzi mi straszna lipa...
Tamaya:
Yuzuriha - z rysunków, które miałam przyjemność oglądać bardzo ładne. Strasznie ta Rinoa jest ładna.
A tak przy okazji reorganizacji, o której się własnie dowiedziałam przenoszę tutaj link do mojej wczesno-internetowej malarskiej twórczości jakby ktoś był jej ciekawy.
http://www.tamaya.escarp.net/galeria/galeria.htm
I co wy na to. :)
Kazumaru:
Co do twoich rysunków to w porównaniu z taką dajmy na to Yuzurihą wyglądają dosyć baldo, ale Yuz ma naprawde talent, ale mam pytane czy ty te rysunki rysujesz patrząc na jakiś obraz czy poprostu z głowy wymyślając to co chcesz narysować??
Najbardziej mi się podoba z ludzkich rysunków transylwańska pokusa :D ale podoba mi się też "Tańcerze" bo kobieta na tym rysunku ma tak wyjeba*ą szyje grubszą i zawsze jak ją widze to się uśmiecham :D
ale stanowczo lepiej wychodzą ci zwierzęta bo jak patrze na "Małą galerie humoru" to o wiele lepiej tam ci prace wyszły niż w przypadku postaci ludzkich... aha no i feniks jest bardzo fajny (zajebiste kolorki ma :)) bo reszta to raczej rysunki lipne :rolleyes:
Yuzuriha:
--- Cytuj --- ale mam pytane czy ty te rysunki rysujesz patrząc na jakiś obraz czy poprostu z głowy wymyślając to co chcesz narysować??
--- Koniec cytatu ---
Jeśli o mnie chodzi to czasem kożystam z jakiś przykładów...ale zwykle to rysuję z głowy ^_^
Hm...co do obrazków Tamay'ji...jak patrzę na swoje stare prace to wyglądały podobnie do twoich,ale w końcu ja już długo rysuję...Jak to się mówi "Praktyka czyni mistrza".Więc myślę,że jeszcze długo musisz "potrenować" by coś z tego było.Ale liczą się dobre chęci ;)
MarvelliX:
Ehhh no cóż sssami tego chcieliście :P
DeviantArt
Mam nadzieje że wicie jak sie poruszać po tej ssstronie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej