Kategoria ogólna > HELP

Vagrant Story HELP!

<< < (2/10) > >>

GLenn:
nie panowie nie o takie suuper bronie mi chodzi coś fajnego ale nie tak dobrego jak broń z Ogre Lorda tylko damascus

hoyas:
Ja mam problem z Vagrantem. Zapodajcie mi link, proszę, gdzie znajdę solucję tej gry. Nigdzie jej nie mogę znalezć, a mam problem: dochodzę do Great Cathedral,do drygiego pomieszczenia. Rozwalam tam Last Crusadera. W drzwiach po prawo jest pokój, gdzie trzeba zabawić się w puzzle, by dostać się do drzwi zamkniętych Silver Key, a po lewo jest pokój, gdie trzeba zabawić się w puzzle, by dostać się do dużych podwójnych drzwi na wyższej półce...i tu problem: nie wiem, jak ułożyć te puzzle (próbowałem tysiące kombinacji...

Ard:

--- Cytuj ---nie panowie nie o takie suuper bronie mi chodzi coś fajnego ale nie tak dobrego jak broń z Ogre Lorda tylko damascus
--- Koniec cytatu ---

napisz dokladnie jak nazywa sie bron (sprawdz w menu)...wtedy ci cos wiecej powiem

hoyas, przeciez to jest proste...moge sie mylic, bo nie pamietam za dobrze planszy:
- najpierw przesun kamienny blok (ten z cyfra): prawo, dol, lewo...powinien ustawic sie na wprost skrzyni, którą przesun do bloku ktory przestawiales
- teraz drugi kamienny blok...ustaw go na wprost przesuwanego bloku
i przesun w prawo tak, zeby zostalo wolne miejsce wzgledem skrzyn ktore stoja na dole...teraz przesun "jezdzaca" skrzynie w prawo (powinna zatrzymac sie przy 2 bloku), a nastepnie pchnij ja na dol (powinna dołaczyc do skrzyn stojacych na dole)

w ten sposob powinienes dostac sie na drugich puzzli

- ja tutaj robie tak...przesuwam kamienny blok z cyfra do 2 (lub 3) kamieni na gorze i z tego bloku skacze na po skosie w kierunku polki...zawsze sie zlapie ;)

i po klopocie...

GLenn:
np Shianova D lub Claymoore D

Ard:

--- Cytuj ---np Shianova D lub Claymoore D
--- Koniec cytatu ---

wg Ciebie to sa dobre bronie?...twój wybór...aby posiadać te bronie wykonane z Damascusa wystarczy ze połaczysz ich odpowiedniki wykonane z Hangane z Excaliburem (D)...jeden z tych mieczy posiada rownież (o ile dobrze pamietam) Ogre w jednym z pomieszczeń w The Keep

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej