Kategoria ogólna > HELP

Vagrant Story HELP!

<< < (10/10)

Yuzuriha:
"Hint: Rare Grimoires for five different spells in one location:
At the Sinner's Corner save point/teleport/room and the four rooms immediately surrounding it is a phantom class enemy called the Dark Eye. After a Dark Eye is defeated it may drop a Grimoire for one of five different, rare, warlock class spells. Those spells are Solid Shock, Lightning Bolt, Fireball, Vulcan Lance, and Dark Chant. Note: that these Rare Grimoires are dropped very infrequently, and some time is needed to get them."

Jak dobrze pamiętam co niektóre z grimoirów były ciężkie do znalezienia,ze względu małych szans na wypadnięcie z potworów,te o których wspomniałeś nie wiem jak zdobyć,bo grałam bardzo dawno..

X-Bahamut:

--- Cytat: Yuzuriha w Czerwca 17, 2012, 06:25:49 pm ---"Hint: Rare Grimoires for five different spells in one location:
At the Sinner's Corner save point/teleport/room and the four rooms immediately surrounding it is a phantom class enemy called the Dark Eye. After a Dark Eye is defeated it may drop a Grimoire for one of five different, rare, warlock class spells. Those spells are Solid Shock, Lightning Bolt, Fireball, Vulcan Lance, and Dark Chant. Note: that these Rare Grimoires are dropped very infrequently, and some time is needed to get them."

Jak dobrze pamiętam co niektóre z grimoirów były ciężkie do znalezienia,ze względu małych szans na wypadnięcie z potworów,te o których wspomniałeś nie wiem jak zdobyć,bo grałam bardzo dawno..

--- Koniec cytatu ---

Z tych co wymieniłaś to tylko dark chant nie mam w życiu mi się tego czaru nie udało dorwać, no ale mniejsza dzięki za pomoc

co do 2giego pytania to zrobiłem małą analizę mojego ekwipunku i okazało się że w tarczy mam 2 manabreak wsadzone po prostu o nich zapomniałem :p także pytanie nie aktualne

no i jeszcze jedno pytanko czy są czary dla enchantera chroniące przed żywiołem dark i light bo nie wydaje mi się żeby twórcy gry zapomnieli o tych dwóch żywiołach

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej