Kategoria ogólna > HELP

Vagrant Story HELP!

<< < (3/10) > >>

GLenn:
a co według ciebie jest dobrą bronią??

Ard:
ja najbardziej lubie miecz o nazwie Rhomphia (do znalezienia u Crusadera, wystarczy isc w lewo od Crusadera, od ktorego dostajemy Excalibura)...zasieg jak w G. Swordach, szybki, nie nabija duzo Risku...nie jest tak mocna (str. ok.34-35, nie pamietam) jak np.Excalibur (str. ok. 43) czy Hand of Light (str. ok. 44)...ale jesli wzmocnisz jak 3 Atrurosami, to nikt Ci nie podskoczy...mozesz postarac sie wygrac wersje (D) Rhompy, lecz jesli zdobedziesz (S) to tez nic strasznego...polacz ja z Excaliburem i tez bedziesz mial (D)...dodaj jeszcze rekojesc Spiral Hill i masz IMHO najlepszy miecz w grze (dlatego ze dodatkowo mozesz nosic tarcze :D )...

GLenn:
ja najczęściej używałem rapierów bądz jakiś sztyletów

nie ma za co...tylko nie pisz mi wiecej takich postów...zedytuj go lepiej, bo ja humor dobry dzisiaj mam, ale jakis inny Modek moze juz go nie miec i dostaniesz ostrzezenie...
made by ARD

Ard:
nie wiem na co zwracasz uwage jesli chodzi o bronie...na wyglad czy na moc?...ja na wyglad nigdy nie patrzylem, zawsze staralem sie uzywac jak najlepszej broni...jesli podoba ci sie jakas bron u przeciwnika, zaobacz w menu jak się nazywa...w wiekszosci przypadkow zawsze mozesz ja zdobyc :D

GLenn:
nie zwykle patrzyłem na stronga oraz na co najwięcej zadaje dmg także na zasięg patrzyłem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej