Kategoria ogólna > HELP

Vagrant Story HELP!

(1/10) > >>

GLenn:
no bo widzicie gram pierwszy raz w VAgrant'a i niewiem co dalej pokonałem już Elementel'a Ognia i niewiem gdzie dalej iść  po drodze znalazłem dzwi zamknięte za omocą Silver Key i drugie na Fern Symbol
prosdze o pomoc :(

Ard:

--- Cytuj --- no bo widzicie gram pierwszy raz w VAgrant'a i niewiem co dalej pokonałem już Elementel'a Ognia i niewiem gdzie dalej iść  po drodze znalazłem dzwi zamknięte za omocą Silver Key i drugie na Fern Symbol
prosdze o pomoc :(
--- Koniec cytatu ---
Glenn...spokojnie...uspokuj sie...napisz troszke dokladniej w jakiej lokacji sie znajdujesz bo to co napisales niewiele mi mowi...w grze jest duzo Elementali Ognia ;)

gratuluje zaczecia grania w te swietna gre...nie zagladaj do solucji, popsujesz sobie zabawe...juz lepiej zapytaj na forum...

GLenn:
pierwszy najpierwściejszy ale to już nie aktualne  :P a ten topic może się przydać innym osobom
mam pytko gdzie przed Greath Catedral znaleść fajny Greath sword to pytko kieruje w szczególności do masters of VS ARD and Ashley

[size=8]Edytuj posty![/size]

Ashley Riot:
Widzę, że muszę w końcu napisać solucje do Vagrant Story, ale tego tekstu możecie się spodziewać dopiero za miesiąc. Skoro wiesz jak przejść Fire Elemental'a to super. Fern Sigil jest w Abadoned Mines B1, a Silver Key do nikąd na tym poziomie nie prowadzi.

Co do drugiego postu to nie mam pojęcia o jaki Great Sword Ci chodzi, ani do czego jest Ci potrzebny. Jeśli chcesz tą bronią walczyć pozbieraj od róznych ryczerzy broni, troche złomu wyciągnij ze skrzyń i wykombinuj coś w warsztacie. Jeśli chcesz zdobyć Excalibura, taki miecz co go nosi, Guildenstern to nie tędy droga. Dopiero za drugim podejściem możemy ją wygrać.

Ard:
nom, fakt Ash...solucja bylaby mile widziana dla innych...mam nadzieje ze znajdziesz wkoncu dosc czasu zeby jak skonczyc...powodzenia zycze ;)

jesli chodzi ci o Excalibura Glenn, to za drugim przejsciem mozesz dostac sie do Iron Maiden B2...w pomieszczeniu gdzie przechodzisz do IM B3 znajduja sie 2 ogry...jesli jednak wejdziesz do tego pomieszczenia majac ok.100 HP to zamiast ogrow bedzie tam Crusaider, majacy w lapie wlasnie ten miesz...teraz duzo cierpliwosci w zabijaniu go, a dostaniesz wkoncu jego bron (ja uzbieralem ok.10 :D)...jesli ci nie da, przejdz do IM B3 i wroc do IM B2...i tak caly czas...powodzenia  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej