Kategoria ogólna > HELP
Final Fantasy I-IV HELP!
Kazumaru:
Jeśli masz jakieś pytania odnośnie przejścia Final Fantasy I, II, III, IV, problem z romem/płytą/emulatorem, chcesz uzyskać link ze stroną pomocną do gry zapytaj tutaj!
Dobra myślałem że to będzie przegięcie robić helpa do tej gry ale widze że ktoś potrzebował pomocy z czymś tam w IV części, nie chce żeby powtórzyła się sytuacja jaka była niedawno że były 3 strony tematów odnośnie Helpa i niektóre się powtarzały więc zakładam tematy ogólne, mam nadzieje że nikomu to nie przeszkadza.
V i VI częśc są troche bardziej znane i są do nich osobne topici więc tutaj piszemy tylko pytania odnośnie części od I do IV.
GeN:
No dobra nie ktoś tam tylko chyba ja ....no ale oczywiscie nic mi to nie dalo, bo jak juz se przeczytalem wlasciwą odpowiec na pytanie ..... co zrobic z patelnią którą dostalem od zony yanga (mnicha) i mithril(albo adamantium bo nie pamietam dokladnie) sourece oraz z kad wziąć ogonki inne oproocz szczurzego.... to nie moglem dojsc do gry bo nie mialem czasu a jak wszedlem na fora po 2 dniach to spotkala mnie niespodzianka bo topicu nie bylo.... prosze o ponowną odpowiedz... I ZEBY MI SIE TO WIECEJ NIE POWTOOZYLO ;P :]
Tamaya:
Zdaje się, że ja udzielałam takiej odpowiedzi, więc spróbuję ją powtórzyć.
Patelnie zanieść do Sylphs Cave w Podziemnym Świecie, gdzie znajduje się ranny Yang i "użyć" jej na nim. Następnie zwrócić jego żonie, a dostaniesz w zamian Cleaver nóż, który jako dart Edge'a rzucony jednorazowo ujmuje mnóstwo HP.
Co do ogonów to Rat Tail z Land of the Summoned Monsters wymieniasz na adamantium u kolekcjonera i zanosisz do podziemia kowalowi Kokkol'owi mieszkajacemu na południowym w bok od Wieży Bab-il na innym lądzie. Jak wrócisz po jakimś czasie dostaniesz Excalibur.
Pink Tail daje unikatową Adamantową Zbroję, ale jest bardzo tudna szansa go zdobyć. Wymiana w taki sam sposób jak wyżej. W Moon Core w jednym jedynym pokoju na B5 zdaje się, gdzie znajduje się Cabin można spotkać Pink Puff musisz od niego wygrać w walce.
Final maniak:
a ja mam takie pytanie dotyczące FFIV
który level trzeba mieć Rosą żeby nauczył się ataku white
a któty level trzeba mieć rydią by mauczyła się czarów Meteor i nuke ????????????????????
MarvelliX:
http://www.gamefaqs.com/portable/gbadvance/file/929937/41264
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej