Kategoria ogólna > MMORPG

World of Warcraft

(1/18) > >>

Vilkuss:
Czy nikt z was nie słyszał o WoW ??  !!  W forum o MMORPG'ach nie ma ani jednoego postu o tej grze.... może wam przedstawić? B)

a więc:
po pierwsze: www.wow-europe.com/en , oficjalna strona.
po drugie, WoW jest jeszcze w fazie beta testów i w tym miesiącu powinna sie rozpocząć europejska beta.
po trzecie zerknijcie na tamta strone i jakies fansity aby sie wiecej dowieciec, nie chce mi si etłumaczyc :D

btw: mozecie tu mowic kim chcecie grac jesli w ogole cchecie :D

ja np. chce być NieUmarłym Kapłanem z umiejetnością szycia i "enchanting" :w00t:  

Siergiej:
ale to chyba kiedys bedzie platne no nie ??

GamePlay:
Jak każda beta, nic nie jest za darmo. Ale podobno jest już dużo bezpłatnych serwerów WoW

Vilkuss:
nie "podobno jest juz duzo darmowych serwerów" , tylk są tylko darmowe! i te które nie są oficjalne to są nielgalne, pirackie!  Wyobraż sobie > po co masz płacić za grę, w ktorej są błędy i kotra sam nie jest dokonczona i gdize musisz wskazać bugi ? beta zawsze była, jest i będzie darmowa!

kiedyś będzie płatna, chyba że, tak jak wyżej bedziesz grał na piracich servach.... albo pracował w blizzardzie :D

GamePlay:
Ewolucja może nastąpić w każdej chwili, albo mogą zrobić tak samo jak z Priston Tale. Gra była pełna bugów i do tego niedokończona a zrobili płatną. Dokładnie 24 godziny przed przejściem na ten tryb wstawili newsa na stronę. Chociarz jak to w blizzardzie bywa, pewnie za 3 miesiące będzie płatna, a ja nie chcę, gdy mam postać dobrze rozwiniętą z dobrymi itemami, żeby mi ją kasowano dlatego, że nie zapłaciłem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej