Kategoria ogólna > Sportówki i Ścigałki

Managery piłkarskie

<< < (4/5) > >>

Kazumaru:
Pamiętam kiedyś grałem w starunkiego Menegera Ligi Polskiej na commodore 64, pamiętam że zawsze się kupowało:Juskowiaka, Trzeciaka i Kowalczyka... ale to było dawno i jak na te czasy gra była baaardzo uboga ale wtedy pamiętam potrafiliśmy z kumplami rzegrać duuużo czasy

Druga gra to nie do końca Manager ale świetna gra z Menedżerskimi zacięciami: "Sensible World of Soccer" na amige, gra była przepiękna, wielu zawodników zarabianie kasy, kuowanie nowych zawodników i samemu rozgrywanie meczów(mecze były konkretne i wolę pograć w takiego Sensible niż w Fife, chociaż Pro Evo Soccer nie dorównają  :D ) dostawało się oferty od innych klubów, więc był to prawie menedżer mimo że można było samemu rozgrywać mecze, ale można też było być jedynie trenerem i nie oglądać meczu.

Teraz w menedżery obecnej generacji nie gram, bo mnie to zwyczajnie nudzi, oprócz tego nażekam na brak czasu a do tego jest on potrzebny, a także nienawidze grać na PC...

--- Cytuj ---GP: Jesli masz pisac takie posty to lepiej nie pisz zadnych.....
--- Koniec cytatu ---
Normalnie udzielał ci odpowiedzi... to tak jak by ona się bużył na twoje posty żebyś nie pisał żadnych...

Siergiej:
ssproboj pyknac w ceema 3 z latka uaktualniajca skaldy :P wciagnie Cie :P

--- Cytuj ---Normalnie udzielał ci odpowiedzi... to tak jak by ona się bużył na twoje posty żebyś nie pisał żadnych...
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---...
--- Koniec cytatu ---
super odpowiedz nie ma co....

Kazumaru:
Może i by mnie wciągnął ten CM ale właśnie nie mam czasu żeby się wciągnąć:/ Komp jest u brata w pokoju i nawet jakbym się już zmusił żeby zagrać na komputerze w gre, to musiałbym zrezygnować "z życia na necie" bo nie miał bym czasu grać i siedzieć na necie, a że menegery są długie to pewnie bym nawet nie miał czasu żeby odpowiednio się w nie rozegrać

odpowiedzią było:

--- Cytuj ---QUOTE (GamePlay @ 3.09.2004, 06:43:57)
Tak w ogóle to sportu nie lubie oprócz niektórych gier futurystycznych i wyścigowych. 

...
--- Koniec cytatu ---

Siergiej:
przeca menedzera mozna do paska spuscic :P tzn zminimalizowac :P a ja w niedZiele jade na gielde i kupuje FM3 :) (NIEEE NIE FM3 tylko FM3 :P znaczy sie Football manager 3)

De6v6il6:
eeee ja tam grywam tylko w sensible world of soccer ;) mój ulubiony menedżer piłkarski ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej