Kategoria ogólna > Sportówki i Ścigałki
Managery piłkarskie
Siergiej:
Czy grywa ktos na 4um w CeeMy??? Jesli tak to zapraszam do dykusji w tym oto temacie. Ja obecnie pykam Bayernem w cm4 i moge zarzucic paroma talentami jesli chcecie ;)
Jak ktos gra to mozemy tez o TCMie podyskutowac :D
I zapraszam do gry online ze mna w ceema 4 :D
Zell Dincht:
ja to mam zawsze tak w ceemach ze gram jeden sezon, nudzi mi sie, kasuje, chwile pozniej sciagam znow, gram jeden sezon itd... wogole smieszne te kropki w ceemach 4 i 03/04 mogli to duuuuuzo razy lepiej zrobici tak caly czas gralem na komentarzu tylko powtorki na kropkach ogladalem... aha i oczywiscie zawsze pykam juve
Siergiej:
ta kropki sa kijowo zrobione. Polecasz jhakichs pilkarzy z Juventusus. Bo ja wiem ze Camoranesi jest wyrabany w kosmos. I Del Piero (moj idol :D) dobry jest. No i ofkors Gigi ale to chyba oczywiste
RiKKu-reloaded:
Eee ja to znam tylko z widzenia i ze screnow u kolegi i powiem ze wole dobra wyscigowke niz CM'a ... ni to takie ni to owakie ... takie dla fanow gały a ja nie jestem i moze dlatego mi sie nie podoba ^^ Kiedys probowalem zagrac i zbankrutowalem po niecalej godzinie .. ^^
Siergiej:
wow. Jak Ty to zrobiles jakim klubem w jakim CeeMie????Taki trick to ja tylko potrafiem zrobic w cm01/02 (mniejsza o to ze gralem tylko w cm 3 i 4 :P)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej